Torsdagsfri - SAMMEN

Nyt job

img_5547

ja igen sgu.

I morgen har jeg mit eget skrivebord og skal starte en hel ny hverdag og et helt andet arbejdsliv, end jeg har været vant til.

Det var en lidt længere proces at nå dertil med flere samtaler og tests (!?). Men jeg var den rette. BK Ultrasounds applications specialist. En stilling jeg kun har fået qua mit cv og den person jeg er. En stilling jeg er ret stolt af at blive tilbudt, men som også har været svært at dele med kollegaer og sygeplejeveninder. For en rigtig sygeplejerske arbejder med patienter – offentligt. Det er dét der ligesom er kernen og det der giver glæden i vores arbejde. Dét der gør at vi lader os underbetale og arbejde alt for hårdt. For det er jo det hele værd, når vi gør den forskel og får accepten fra patienter, pårørende og kollegaer. Men for mig er det bare ikke nok længere. Det har jeg ikke lagt skjul på. At min løn nærmest fordobles, vægter meget højt for mig, som vores liv er lige nu. Og de arbejdsopgaver jeg får ansvaret for og de mennesker jeg skal arbejde med. Og jeg kommer ud på en masse afdelinger stadigvæk, og er sikker på at jeg nok skal få brugt mine sygeplejeevner og min ekspertise inden for ultralyd. At jeg dagen efter jeg skrev under på kontrakten blev kontaktet om, hvilken bil jeg ønsker (og kan bruge i privaten) og hvilken telefon jeg vil have, samt kantineordning, ingen weekend- og helligdagsarbejde osv. – det vægter også. Det er en hel anden verden end jeg har været vant til, men en verden jeg kan og vil ind i og prøve af. Jeg smækker aldrig med døren når jeg siger op, og er altid velkommen tilbage, og det betyder meget for mig, for jeg kan ikke vide om det er noget. Men jeg kan heller ikke vide det, hvis jeg ikke prøver det af. Jeg har drivet og overskuddet nu, og har derfor skidt højt og helligt på de normer (som også er mine egne) der ligger inden for dét at være en “rigtig sygeplejerske”. For det er jeg jo stadig, og den stilling jeg har fået nu, ville jeg aldrig kunne få, hvis jeg ikke var sygeplejerske 😉 Og måske det kan inspirere andre til at blive sygeplejerske, for der er nemlig så mange karrieremuligheder med den uddannelse.

Jeg glæder mig.

-Sebrina

6 kommentarer

 • Hvor spændende – tillykke med det; håber det bliver lige det, du drømmer om (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De Normale.

   Mange tak! Indtil videre har det været så godt! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kæmpe tillykke med dit nye job, det lyder spændende. Jeg kan slet ikke forstå den der “dårlige” samvittighed overfor sygeplejefaget overhovedet, det er jo trods alt bare et job, og ikke et kald…Faktisk forstår jeg ikke dilemmaet, hvis man følger sine drømme, må det helt klart være drivet for at man opnår succes, og ikke om man lige præcis laver det man er uddannet til.Hvad enten man er sygeplejerske eller pædagog, offentlig ansat eller privat ansat… Det bør ikke være vigtigt.

  Håber du finder roen og glæden i det nye, pøj pøj imorgen :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De Normale.

   Er helt enig Maria. Og mange tak! Jeg har haft to fantastiske første dage 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg synes, det er så stærkt at tage ansvar for egen situation og ændre den, istedet for at blive fordi sygeplejersker jo arbejder med patienter. Jeg synes også det er at være et forbillede for andre sygeplejersker og ikke mindst dine børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De Normale.

   Ja nemlig. Jeg håber også at vores børn fælger deres drømme og ikke lader sig holde tilbage… Tak for din kommentar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdagsfri - SAMMEN