Vi gider ikke at blogge

hvor er din kjole fra?

7e368eba-9087-4a02-b91f-dc4a199063f2

jeg har haft min frynsekjole på to gange nu – til en julefrokost og senest i lørdags, da vi var til 30års fødselsdag. Og begge gange er jeg blevet spurgt: “hvor er din kjole fra? den er mega fed”. Og jeg ELSKER sådanne komplimenter. Elsker elsker. Og jeg prøver virkelig selv også at være gavmild med komplimenter, for jeg selv bliver så glad. Og det fedeste er jo så endda, at kunne sige at den er fra ASOS, og ikke særlig dyr. Den findes iøvrigt i flere farver!

 66a22422-5607-4516-af4a-3b7a823296fa

rosa 505,-/ sort 475,- hvid 422,-/ orange 422,-

Jeg har ikke 100% styr på mit bryllupsfestoutfit endnu, og overvejer om jeg egentlig også bare skal tage kjolen på der, eller bestille den hjem i rosa, nu hvor jeg faktisk har fået en hudkulør, som godt kan gå an i den farve.

Nå, men bare et fif om en smækker festkjole som vil være en sikker vinder!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi gider ikke at blogge