juni 2017 vs. juni 2018

Lige nu [27.06.2018]

  • har jeg lige læst dette indlæg hos Mette Marie, og jeg kan ikke vente med at vi får den støj i vores egen baghave lige om lidt. For vi får nemlig nøglerne en måned før forventet, dvs. på søndag(!), og vi kørte lige forbi i dag, da vi alligevel var i Køge, og det er så uvirkeligt at vi kommer til at eje en villa – lige dén villa.
  • tør jeg ikke at ringe til min far idét at VM er slut for tyskerne. Min far har en indre tysker gemt i sig, og det er jo en skandale, at de forhenværende mestre allerede er slået ud. Vi har jo snakket om VM i telefonen næsten hver dag, men jeg lader den bare ligge i dag. Og han ringer helt bestemt ikke selv. Gæt fra hvem mit dårlige tabergen stammer fra… 😉
  • er det ikke kun pga. min stolthed (og det med at skulle løbe DHL stafetten på en bestemt tid) at jeg skal ud at løbe med Nellie lige om lidt. Nej det er fordi Nellie trænger til at smide et kilo eller to. Ja vi har fået en hund der har allergi og en hund der kæmper med vægten. Ingen af os homo sapiens her på matriklen har samme problemer (endnu)… men der skal jo være balance i tingene. Måske kiloene rasler af, når vi flytter, da vi nu har en nabo der er meget glad for Nellie (og bestemt også omvendt), og forkæler hende (lidt for) meget. Så når hun ikke længere bliver belønnet med godbidder (og bøffer!), hvis hun lige smutter igennem hækken, kan det være at vi ikke behøver at være så standhaftige med de løbeture, omend Nellie elsker de løbeture.
  • er jeg træt af at jeg er blevet typen der får sure tæer i alle mine sko. Hvad er det bedste tip mod suer tæer? Og nej ikke noget med strømper – det gider jeg ikke i næsten 30 grader
  • har jeg snart brugt to aftener på at finde nogle badesandaler. Ganske almindelige badetøfler. Alle de muligheder..!? Der var engang at det blot var en h2O sandal eller en klip-klap…. Nu findes de i alverdens farver, mørker og (vanvittige!) prisklasser og med glimmer, blomster, sløjferpom pom’er og jeg kan slet ikke beslutte mig…
  • er der to uger til vi sidder i Italien med en Aperol Spritz i hånden imens børnene løber rundt på campingpladsen. Det er en særdeles rar tanke! Men inden da skal vi holde nogle fødselsdage for Aya, til en barnedåb, en tur på Bakken, og formentlig en tur i BonBon land, besøge Alvins nye børnehave, overtage huset, rykke nogle flyttekasser, gøre hovedrent i vores hjem da vi får Airbnb gæster, åbne op for håndværkere i huset, som skal slibe gulvet, til et bryllup inkluderet en overnatning ude, arbejde, nå at bade samt spille playstation :-D. Det er nu meget fint, for pludselig er kl. 5 om morgenen d. 10. juli, Passaten læsset og klar – sammen med os.

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

juni 2017 vs. juni 2018