Reklame: lad intet holde dig tilbage

selvros for maj

Hov hov, jeg havde næsten glemt en ret så fin tradition. Det der selvros!

Vi er jo halvt inde i juni, så jeg skal lige passe på ikke at trække ros for juni med ind i dette indlæg. Nu skal det dreje sig om rosen for maj månedsom går på:

  • at jeg har holdt hovedet højt ifbm. med jobskifte. For det er ikke nemt at være ny. Og fra tidligere jobskifte har jeg altid haft nogle at spejle i, og ligesom set hvad det er jeg kommer til at skulle lave/lære, og hele tiden kunne tilbyde næste step, når noget ligesom var feset ind på lystavlen. Og det er altså anderledes nu, da jeg er den eneste med den stilling. MEN jeg har accepteret at det er sådan det er, og fokuseret på glæden over, at jeg hver dag lærer nyt, og dermed også bliver bedre og bedre. I det hele taget har jeg bare haft mega optur over at det er så nice mit nye job.
  • at jeg ikke har fået breakdowns over Køge Bugt motorvejen….
  • at vi tog det stille og roligt til Alvins fødselsdag, og dermed kunne slappe af imens vi også var værter. Så er sådan en dag virkelig skøn.
  • at vi har spist vegetarisk minimum tre dage om ugen. Ikke fordi vi har planer om at gå all green, men bare fordi det er sundt og spændende. Og ja, bedre for dyr og miljø… Det er Coops måltidskasser vi køber iøvrigt.
  • at jeg har badet i havet x mange. Også da vi ikke havde 30 grader.
  • at jeg huskede at Alvin skulle vaccineres, da han blev fem år. For jeg glemte det åbenbart da han blev fire. Flot sygeplejerske, som prædiker om at børn skal vaccineres. Så har jeg sgu glemt min egen. Så han fik så to her denne gang. Han var så pisse sej og fældede ikke en tåre. Og jo, han må godt fælde en tåre, og jeg ville stadig synes han var sej, men det gjorde han ikke, og det havde jeg bare forventet, for han var ret nervøs op til.
  • at jeg ikke blot arrangerede Alvins vaccination, men også arrangerede møde med Ayas nye skole. Jeg plejer som ofte at være den der står for sådan noget med at bestille lægetid til børnene, men når det kommer til skole, legeaftaler mm. der skal arrangeres, så er det oftest Nicolai, fordi han er så struktureret og hurtigere end mig, men denne gang var det mig og på eget initiativ und alles. YES!
  • at jeg kun én aften i maj faldt i søvn på sofaen før kl. 20.00. Jeg havde regnet med at jeg ville være HELT smadret de fleste aftener pga nyt job og flere arbejdstimer end de 32 jeg har været vant til. Men næ, jeg har været frisk. Tak sommervejr 🙂
  • at jeg har husket solcreme  og ikke er blevet solskoldet

BYD ENDELIG IND MED JERES SELVROS! Det er altså inspirende!

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reklame: lad intet holde dig tilbage