Ferievenner giver plus på selvtillidskontoen

En hel dag på vandet

For et par dage siden lejede vi en motorbåd i en hel dag. Og sikke en fantastisk oplevelse det var! Ingen af os kender nogen (sådan i den nærmeste periferi) som ejer en båd, og ej heller vokset op med sådan noget sejleri i vores familier. Så når man hernede kan få lov til at leje en motorbåd uden at have sejlercertifikat (hedder det mon det?), dog med grundig introduktion, så skulle det helt sikkert afprøves. Der er flere “rent a boat” selskaber her i nærheden, og det er muligt at booke online. Vi bookede hos gardaboat.com og fik en grundig og professionel introduktion, så Nicolai og min far var on fire da vi først fik båden selv. Min mor og jeg var nok mere nervøse i det til en start, da den der introduktion nok havde fokus på worst case scenario og det sugede vi ligesom til os ;-). Men efter at være kommet væk fra mylderet og ud på det dybe vand (ja Gardasøen er pæn dyb), så var det bare ren nydelse og jubel. Hos alle!

Vi kom godt omkring, men gik kun i havn ét sted for at købe is. Vi nåede ikke toppen af Gardasøen, så hvis vi igen tager herned næste år, så er det hel sikkert at vi igen skal ud i egen båd. Nicolai var ét stort smil hele dagen, og han og min far skiftede ivrigt om at få lov at styre. Jeg prøvede kun et par gange, og kan godt forstå fascinationen af det. Hvis vi en dag skulle få mange flere penge imellem hænderne, så skulle de altså bruges på en motorbåd. Men det er nu også helt fint med sådan en dag som vi havde 🙂

Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferievenner giver plus på selvtillidskontoen