En hel dag på vandet

Ferien er slut, men der venter et nyt eventyr

I skrivende stund er vi ved at nå Brennerpasset og det er dermed et pænt tak og farvel for denne gang til fantastiske Italien. Vi kommer sgu nok tilbage igen næste år. 2,5 uge har vi været hjemmefra og vi er helt klar til at komme hjem. Hjem som i dén grad er noget andet nu. I weekenden rykker vi alt fra Solrød til Køge, og vi regner faktisk ikke med at skulle overnatte i Solrød. Nu er hjem i Køge og det er måske det der er årsagen til, at jeg ikke har kunnet falde i søvn de sidste par dage. Jeg synes ikke jeg er nervøs. Bare mega spændt og tankerne flyver rundt. Kigger på ny sofa, maling, børneindretning, og googler “udskiftning af faldstamme”, så egentlig er tankemylderet af praktisk karakter. Adresseskift, tilmelding til gymnastik og svømning og alt sådan noget der skal gøres nu. Alle de bekymringer med skole- og børnehaveskift, de er ligesom fejet af banen, så det er heldigvis ikke dét der forårsager søvnløsheden.

Det er anderledes at vende hjem fra denne ferie, end hvad vi ellers har været vant til. Vi vender hjem til et “hjem” som egentligt ikke er ægte defineret endnu, og som ingen af os kender til. Og det er jo noget pjat, for hjem er jo dér vi er som familie, og i morgen når vi vågner, så kører møllen igen, bare på en anderledes og ny og federe måde. Måske. Men ferie og Italien, du var tiltrængt og har gjort godt for os.

Sebrina

4 kommentarer

 • Det lyder som et virkeligt spændende eventyr der venter jer lige om hjørnet. Jeg tror jeg kender dine tanker omkring det, fordi vi lige nu står i det samme med nyt hus. Jeg glæder mig til at følge jeres eventyr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De Normale.

   Åh ja, så kender du alt til det! Jeg vil da også smutte over og følge med i jeres eventyr 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I må have god tur hjem, til nye hjemmet – ferien ser så skøn ud (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hel dag på vandet