Flytning overstået

Juli 17′ vs. juli 18

Her den sidste dag i juli, kommer jeg i tanke om, at jeg ikke har fået fordybet mig i, hvordan juli nu var for os sidste år. Nok fordi jeg jo egentlig godt ved, hvad jeg lavede…. Jeg holdte min længste sommerferie i hele min arbejdskarriere. Det var altså dejligt, og lige i år, havde det altså også været fedt med sådan en måneds ferie, nu hvor flytningen faldt som den gjorde. Men her på 2. dagen post sommerferie, så er hovedet så småt igang igen, og i morges satte jeg endda vækkeuret en halv time før for at kunne få en kort løbetur. Det hjælper altså på mig – så er jeg ligesom i gear. Overvejer at gentage det igen i morgen. Nellie skulle dog næsten tvinges ud ad døren, hun er åbenbart stadigvæk i feriemode, men hun er altså min løbemakker, og hun trænger også til at tabe nogle feriekilo, så afsted kom vi!

Men et tilbageblik på juli sidste år

Det er altså lidt sjovt at se, at første dag i min og børnenes ferie sidste år, blev blandt andet brugt i Køge. Fordi det jo bare er en dejlig by 😉 Nu skal vi jo ikke længere tage bilen for at komme til byen. Men egentlig bare gå eller cykle. Fedt fedt fedt. På dét tidspunkt anede vi ikke at vi et år efter ville være husejere i Køge…

Og så havde Aya jo fødselsdag, og den blev også fejret for fuld hammer. Både for familie og klasse. Og sidste år, var der godt nok smæk på! Så i år var vi jo godt forberedt.

sidste år var jeg stolt over at hoppe i vandet. Og jeg skrev at jeg nok aldrig blev vinterbader. Så dér havde jeg ingen intentioner om at skulle blive det. Det har jeg altså nu. Og jeg har badet mange gange i år – og altså også inden vi fik hedebølge. Og sådan noget synes jeg er fedt. Ikke at blive fastlåst i en rolle. At jeg sagtens kan udfordre mig selv, selvom jeg siden 18-årsalderen ikke var hende der plaskede rundt i hverken hav eller pool på ferierne. Og altså, det er ikke fordi jeg nu går under betegnelsen “vandhund”, men jeg har altså rykket mig, og jeg har sgu helt tænk mig at melde mig ind i den vinterbaderklub, hvor sæsonen starter her til september.

Og så tog vi jo på campingferie til Italien. Og som I kan regne ud, så var det jo et hit som gentog sig i år. Og i år hilste jeg på en sød læser, som havde valgt at rejse samme sted hen med sin familie, fordi jeg havde solgt Camping Eden godt åbenbart. Dét gør mig helt vildt glad. Nå, men det var ferien hvor Aya lærte at svømme uden badevinger, og vi havde håbet lidt på, at Alvin ville knække koden i år, men han formår kun at svømme rigtigt med hovedet under vand, altså når han dykker. Så ham har jeg lige været så heldig, at få tilmeldt et svømmehold i Køge Svømmehal. Han er nemlig en ægte vandhund og suser rundt, så det vil give lidt ro i maven, hvis han også fik 100% tjek på at holde sig oven vande.

Vi sluttede ferien af med en Grøn Koncert, hvor vi havde børnene med. Og det var simpelthen et kæmpe hit, og var det ikke fordi vi stod i flytning, så havde vi også været afsted i år. Men vi kan se frem til Køge Festuge slut august, og nu hvor vi er ægte Køgegensere, så skal vi da med til nogle koncerter. Der kommer faktisk nogle okay navne, og det er endda gratis!

-Sebrina

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flytning overstået