Selvros for juni

Nu hvor det fungerer nogenlunde det med at blogge fra mobilen, og det faktum at der lige pt  er overskyet her i det italienske, er der tid og lyst til at give den en skalle i vores virtuelle liv, som er blevet nedprioriteret i den seneste tid.

og jeg kom i tanke om, at selvrosen for juni er blevet glemt, så har gransket lidt efter i hjernen, som ellers så småt har glemt vores travle tid her op til ferien.

MEN selvros for:

  • at vi har været til samtlige arrangementer som vi er blevet inviteret til i juni. Det har været mange. Og vi har formået at være “tilstede” ved dem allesammen (synes vi selv)
  • at vi har fået udnyttet Solrød Strand på bedste vis. Bare en hurtig tur efter arbejde/børnehave/skole har givet lidt sommerferiefeeling midt i en travl hverdag
  • at vi fik prioriteret en paraften som bød på mad og en tur i teatret. 4-5 timer bare os alene sammen – dét vil vi gøre endnu mere ud af at “dyrke” fremover, nu hvor vi flytter til en by som byder på lidt mere liv, omend hver paraften ikke behøver at foregå i Køge.
  • at vi spurgte ind til tidligere overtalelse af huset. Vi, eller jeg især, er ret ydmyg og vil ikke fremstå grådig, hvorfor det var at overskride en grænse at kontakte sælger for at høre for muligheden. Og det endte med at blive en win-win for alle. Det har faktisk været en meget stor lettelse, at vi kan flytte over en måned, frem for én dag, og dermed også har kunne nå at fikse lidt ting i huset inden vi rykker helt ind.
  • at jeg har haft selvstændige opgaver på jobbet. Det er svært for mig at hvile 100% i ikke at kunne en skid. Men nu kan jeg mere, og det roser jeg mig selv for. Også selvom min kolleger hele tiden har været rosende og glade, så er det fandme rart at kunne noget selvstændigt nu.

Det var det! Hvis I vil følge lidt med i vores ferie, så følg endelig med på instagram ☺️ @denormale og @nvelken

 

Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *