weekenden

Dét bliver jeg spurgt om #1

Så jeg lægger ud med nok dét jeg har fået allerflest gange. Og det er faktisk til mine øreringe, som I måske kan fornemme på billedet. Det er ikke såååå tydeligt igen. Men de øreringe har jeg haft i konstant de sidste mange måneder. Fordi de er blandt mine yndlings, og fordi kassen med mine andre smykker stadigvæk ikke er blevet pakket ud, ahem..

De her øreringe har jeg købt for en slik, da jeg havde en kollega som kendte én fra Pilgrim, og som skulle af med en masse smykker. Jeg har klikket hele deres hjemmeside igennem, og kan desværre ikke finde dem.

MEN nedenstående er samme “princip” og ret så fine!

Rosaguld krystal 125,-/ Sterling silver 128,-blad med sten 30,- / Rosaguld 125,- /  Lyserød marmor 64,-/

Ved slet ikke om det er til nogen hjælp, men nu har jeg da gjort et forsøg! Og spørg så endelig løs om alt eller intet, hvis der er noget I gerne vil vide. Så har jeg da materiale til bloggen!

 

-Sebrina

 

 

 

1 kommentar

  • Der er også nogle rigtig fine der! Jeg har lange øreringe på hver dag, så er der lidt pynt når man ikke rigtig er til sminke (;

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

weekenden