der skal farver ind i #denormaleshus

lige nu [02.08.2018]

 • har vores nevø/børnenes fætter fødselsdag. Og han bliver hele to år. Det er gået alt for stærkt! Og det betyder så også, at der er præcis en måned til vores to års bryllupsdag. Som vi sikkert glemmer på dagen 😉 Vi skal iøvrigt fejre Vester i morgen, og Alvin har selv valgt gaven til ham, og kan slet ikke vente med at give den(m) til ham. Jeg tror han er ret meget fan af at hans fætter er blevet ældre, og han rent faktisk kan lege med ham nu.
 • arbejder jeg hjemmefra i dag. Og det her indlæg er så min pause 😉 Det er min første rigtige hjemmearbejdsdag siden jeg startede for tre måneder siden, og det er ligesom jeg forestillede mig. Pissefedt at kunne arbejde hjemmefra i ny og næ. Min næste pause, bliver nok noget med en pensel i hånden.
 • er Nellie begyndt på sin store fældeperiode. Det er i hvert fald nogle uger tidligere end hun plejer. Det spiller ikke så godt med det malerprojekt vi har kørende pt.
 • har jeg ingen idé om, hvor hendes børste befinder sig. Hvilket giver anledning til endelig at få fat i en Furminator. Og det tager mig kun fem minutter at cykle til Maxi zoo. Er fan af at vi har alle butikker her. Stort set!
 • udgør Køge Danmarks 18. største byområde. Det siger wikipedia! Og der er 39 kilometer til København. Samt en færgeforbindelse til Bornholm. Og bare helt vidunderligt.
 • er det ikke så vidunderligt, at vores ellers så smarte blandingsbatteri på badeværelse på 1. etage måske skal skiftes ud pga. en eller anden dims min mand fik ødelagt i går. Ja, jeg giver ham skylden, selvom det ikke sådan rigtigt er hans skyld, når det var mig der hastede ham igang med at skifte et nyt brusehoved + slange, og det skulle være NU, og dimsen havde rustet sig godt fast. Vi er igang med at undersøge om man kan få fat i den dims. 3200,- for et nyt blandingsbatteri der matcher, er måske lige i overkanten lige nu. Men det betyder, at der er lukket for karbadet pt. Og det kunne jeg bruge noget tid på at mugge over i aftes. Og så fik jeg malet panelerne i stuen, og så var det glemt. Der er noget beroligende ved at koble fra og lade radioen spille, og så se fremskridt.
 • Vil børnene 100% klage over, at badet skal foregå i badeværelset i kælderen, som giver os associationer til et gaskammer. Hyggeligt er det ikke. Det positive må være, at de så er til at få ud ad badet igen. Det ville de nok være i forvejen, da det jo er fredag i dag, og de igen kan se Disneysjov efter en måned pause.
 • er Aya den eneste der har fjernsyn. Og de voksne herhjemme har ikke set fjernsyn i en måned nu (fraset lidt tour de france på ferien). Og tankevækkende nok, så savner vi det ikke sådan helt.
 • dropper vi ikke at have fjernsyn. Nej dér er vi ikke ude. Men er faktisk ikke sikre på, om vi skal have et i soveværelset, eller i stedet dedikere det til et slags playstationrum i kælderen…
 • har min pause taget længere tid end den ville gøre ellers. Så nu skal jeg arbejde videre.

GOD WEEKEND!

-Sebrina

1 kommentar

 • Malene

  Sjovt du siger det med fjernsynet, vi droppede vores tvpakke til nytår fordi vi alligevel aldrig så tv, så nu har vi bare TV2 play og det fungerer bare så godt! Vi har også droppet tv’et i soveværelset, det giver bare en eller anden ro..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

der skal farver ind i #denormaleshus