Lige nu [24.08.18]

weekenden

fredag var jeg til sommerfest med mit arbejde. Det foregik på Carlsberg, hvor vi var til ølsmagning, rundvisning og en tur i hestevogn. Trods dét at jeg ikke er ølfan, så fik jeg smagt nogle øl jeg godt kunne drikke. Men jeg ville hellere drikke deres cider 😉 Det var et godt arrangement. Dog er det ikke festaber som virksomheden har ansat, så det var ikke sådan noget med vildt druk og dansen natten lang. Jeg lod mig dog fortælle, at det er anderledes til julefrokosterne, da jeg ligesom ikke kunne lade være med at spørge, om det var sådan de festede, haha. Så jeg hyggede mig, men drak mig på ingen måde fuld, og var hjemme i Køge kort efter midnat. Nicolai og børnene havde haft en klassisk fredag, og sov så dejligt da jeg kom hjem. Jeg fik alligevel vækket Nicolai, da jeg altid har et eller andet at skulle fortælle, når jeg sådan har været ude. Og han snakker utroligt nok med.

Lørdag satte vi uret til, da vi skulle have gulvmænd på besøg igen. Vores gulv trængte til mere lud, og det er heldigvis ikke noget vi skal betale ekstra for. De kom (igen!) for sent. Over en time. Og når det er så tidligt om morgenen, så er det ikke fordi de er blevet forsinket i løbet af dagen. Men simpelthen bare er for sløje til at komme afsted. Og lige lørdag morgen, hvor vi godt kunne have ligget en time ekstra i sengen… Hmpf! Men det blev ikke nævnt, og heller ikke fra deres side. Så var det ikke fordi de har behandlet vores gulve super fint, så havde de nok fået en kommentar omkring det. I stedet gik vi op i byen og fik os en tår kaffe og noget kage, og fik shoppet lidt småtteri. En tur op til byen hjælper altid på humøret, og at vi har alt hvad vi har brug for inden for rækkevidde, er så skønt – lige som vi havde forestillet os.

Imens gulvet blev behandlet opholdte vi os i Dalby. Hos mormor og morfar, hvor børnenes fætter og kusine også var. De har ikke set hinanden i et par uger, så der var glædeligt gensyn, og leg igennem hele dagen og aftenen. Nicolai og jeg så vores snit til at komme på Det Blå Marked, men fandt ikke noget til hjemmet. Vi er på jagt efter en lænestol.

Efter stegt flæsk med masser af persillesovs og en is, vendte vi snuden hjem til de flotte gulve. Og så bare i seng.

Søndag sov vi til vi vågnede, men havde en småtravl morgen, da Alvin havde fodbold kl. 10, og vi troede også at Aya skulle til spejder. Og jeg skulle til polterabend. Så stress og jag, og mig der afleverede Aya, som så ikke skulle til spejder, og så fare afsted og smide hende af i fodboldklubben og suse afsted mod Amager. Jeg nåede det hele, og var heldig med en parkeringsplads, og resten af dagen var til for at fejre den kommende brud.

En skøn dag med lege, underholdning, dans og særdeles god mad. Heller ikke noget druk her, men jeg var alligevel godt mast da jeg kom hjem. En weekend der igen fløj afsted, og vi nåede ikke at få malet den væg, vi ellers gerne ville. Men så når vi den vel her i løbet af aftenerne i denne uge.

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu [24.08.18]