weekenden

Det bliver jeg spurgt om #2 – lyserød væg i køkkenet

Vi har som bekendt malet lyserødt i vores køkken, og farven er der blevet spurgt rigtig meget til, og vi synes det er fedt, at blive bekræftet i, at det ER en lækker farve!  Den lyserøde væg ses mange steder efterhånden, og med god grund. Den giver et twist og varme til rummet, og vi har så valgt at tilføje en lidt mere rå plakat for at det ikke skulle blive for lyserødt ;-).

Malingen er fra Dyryp (Købt i XL Byg) og koden er S 1020-Y90R, og det er svært at få den virkelige farve frem på et billede- det afhænger af lyset i rumet og det filter der er over ;-).  Men den bliver vist meget på vores story uden filter og både i dags- og aftensbelysning, så se endelig med på instagram!

I søndags fik vi købt farven til soveværelset, og når vi har fået malet værelset og sat det her tapet op, glæder vi os til at vise det frem! Vi tror det bliver herre godt.

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

weekenden