Lige nu [15.09.18]

weekenden

Vi skød weekenden igang ved en stor jubilæumsfest i Ayas SFO. Der var diverse mad- og slikboder, bands og underholdning. Og der var flere af Alvins venner fra børnehaven, så både ham og Aya hyggede sig max! Og jeg havde selskab af Mormor og Morfar som også kom forbi og så Aya optræde, og kunne blive vist rundt på Ayas nye SFO. Nicolai var med arbejdet i Sverige, så han måtte nøjes med de film vi kunne vise frem, som var lagret på telefonen.

Efter herlighederne slog vi os ned i Dalby og så Vild Med Dans. Her overnattede børnene og jeg, da jeg alt for tidligt lørdag, startede kassebilen op, og brugte det meste af lørdagen på Odense Universitetshospital.

Et rigtig godt kursus, som sluttede tidligere end jeg forventede, og dermed også var hjemme en time tidligere end først antaget, hvilket er mega optur sådan en lørdag aften.

Jeg nåede hjem og spise aftensmad med familien og gå en længere tur i vores smukke historiske by, hvor vi blev mødt af hele to regnbuer, og aftenliv i byen. Det føles så rigtigt, Køge.

Da børnene sov godt sammen i Ayas seng, gav jeg hints til Nicolai om noget med gin, og dén greb han, og diskede op med en drink inspireret herfra.  Jeg drak og nød dog kun 1/3 del, da jeg hurtigt mærkede “varmen” i kroppen, og egentlig bare havde brug for at sove igennem og være frisk søndag. Jeg havde forinden vist også fået givet Nicolai nogle hints omkring pandekager da ville være lækkert sådan en søndag morgen, og Nicolai forstår små hints, for Aya og jeg kunne stå op til lune pandekager, som Nicolai og Alvin havde sørget for. Det er nogle gode mandfolk vi har herhjemme <3
Alvin og jeg tog til fodbold, og enten ville det blive  skidt eller godt. og ville det blive skidt, så ville vi sætte et punktum ved fodbolden. Men det var et hit. Og han var så stolt og glad fordi han scorede mål og også fik en pin med Køge BK’s logo med sig hjem, og nu glæder han sig til at skulle spille sine første rigtige kampe på søndag. Og moren glæder sig vist også…

Nicolai havde været forbi XL Byg og fået sat net omkring vores kæmpe bunke af grene på traileren, og efter frokost kørte hele fam. DK på genbrugsstationen og læssede grenene af. Det minder mig lidt for meget om de søndage jeg havde hjemme i mine ungdomsår, hvor mine forældre og bror altid var igang med et eller andet praktisk i huset eller haven, og jeg var ikke fan! Og søndage som jeg for ti år siden ikke havde forestillet mig skulle gentages i mit voksenliv. Oh well… Nu hører jeg mig selv sige; “det er fedt at vi har så kort til genbrugsstaionen nu”…. Jeg takker iøvrigt min far for at have slæbt mig med på genbrugsstationen, for jeg har helt styr på, hvordan jeg gebærder mig der.  Vi samlede en af Ayas nye veninder op på vejen, og imens de legede, og Nicolai fik interesse for soveværelset (fordi det er det eneste sted vi har fjernsyn) pga. håndbold, ordnede Alvin og jeg indkøbet.

Da legedate var slut, fik børnene grønt lys til at se en film på Ayas værelse, og jeg joinede Nicolai i soveværelset. Håndbolden virkede dog hurtigt søvndyssende på mig, og jeg fik mig en lang morfar! Den første morfar i huset. Hold nu kæft det var lækkert! Så var jeg frisk til at klare endnu en vask og aftensmaden, imens Nicolai kunne fortsætte med sit håndboldkiggeri. Der er balance i tingene herhjemme. Han havde overskuddet om morgenen, hvor jeg snuppede den til aften.

Vi sluttede med at se dyreprogrammet på DR1 sammen med børnene, med det kompromis at der så ikke blev nogen godnatlæsning. Og det accepterede de, og lagde sig også hurtigt til at sove efterfølgende. De plejer senest at blive puttet kl. 19.30 i hverdagene (og søndag tæller som hverdag her), men de elsker dyreprogrammer, og det er en skøn måde lige at bruge tiden imellem 19-20 sammen. Nærhed og ro.

Børnene kom i seng og vi gik i kælderen for at ordne det sidste vasketøj, og jeg fik hevet tøj frem til de næste par dage, da jeg blot om nogle timer kan se frem til fire timer i bilen, da jeg skal til Frederikshavn. Dér har jeg aldrig været før, så jeg glæder mig til at se et lille udsnit af den nordjyske by. Men allermest til at sove alene i en stor seng og til hotelmorgenmad 😉

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu [15.09.18]