Det bliver jeg spurgt om #3 - lash extensions

Lige nu [19.10.2018]

  • begynder weekenden med en bytur sammen med håndboldkonerne
  • ved jeg, at jeg er mindre frisk i morgen. Hvor vi skal til 40års fødselsdag og også har børnene med. En slow lørdag efter en bytur fredag, burde være obligatorisk. Men utopisk. Slow lørdage tror jeg faktisk ikke vi får flere af i 2018. Jeg nosser mig sammen og holder mig til kaffebordet i morgen.
  • er jeg faktisk ikke sikker på, hvad jeg skal have på i aften, så jeg får en liiiidt presset time fra jeg er hjemme og skal afsted igen. Damn at jeg ikke ordnede hårene under amrene i går. Jeg springer badet over. Frisøren dullede også mit hår i går, så det holder stadigvæk i dag! Win
  • har jeg lagt mit blonde hår på hylden, for på sigt at få et sundere hår, og er sådan blevet lidt mørkere på toppen. Ingen har sagt noget på jobbet idag. Betyder det at der grimt? Betyder det, at det bare passer til mig? Eller betyder det, at sådan noget gør man ikke på denne arbejdsplads, påtaler nyt hår? Det irriterer mig, at jeg er så bevidst om mig selv i dag, for jeg er glad for min nye farve. Som egentlig lægger sig ret meget op af min “rigtige” hårfarve. Og Alvins første kommentar, da han så mig med mit nye hår var: “du er smuk mor!”. Og han har det med at være ærlig. Så jeg tror ham.
  • er jeg bare ekstra glad for instagram i dag, fordi folk bare er nice og kommenterer med hjerter, dejlige ord og den slags. Og jeg sluger det råt!
  • slutter børnene af hos Faster & co., og jeg kan se, at de har haft en skøn dag. Igen, tak for instagram. Og tak for dejlig familie, som har hjulpet os her i efterårsferien, så børnene har holdt ferie selvom, vi ikke har gjort.
  • mangler vi noget på væggen i stuen over vores sofa. Helt præcist mangler vi denne og dermed også 7000 kroner. Det her er egentlig også et godt bud, men igen 5600 kroner…. næste køb har vi besluttet skal være en loftslampe, og det løber også op. Nogle ideer til væg”kunst”, som ikke er vægtæpper? – det vil Nicolai ikke have. Selvom jeg synes det her fra Bolia også kunne være pænt at have hængende. Billedvæg er vi ikke til. Er I nogle der maler? Kender til nogen der maler på hobbybasis, og sælger til en overkommelig pris?
  • vil jeg snuppe mig en kaffe to go fra arbejdet, og slukke computeren og fyre op for min Spotify i Passaten og komme i det rigtige mood til aftenen💃🏼. Må I få en skøn weekend. Hvis I er nysgerrige på vores, og gerne vil se lidt sjældne byturssnap (fra undertegnede i hvert fald), så følg med på insta!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det bliver jeg spurgt om #3 - lash extensions