Det lytter jeg til når jeg cruiser

weekenden

Den fløj afsted weekenden. Fredag tog vi ind til kulturnatten. Planen var først Cisternerne, men det droppede vi, da køen var meget lang. I hvert fald for lang til 2x 5årige. Vi tog dernæst næste stop, som var Veterinærskolen. Som var et hit. Døde dyr hvis indvolde man kunne røre ved, skelletter og alt det der. Som I kan gætte – særligt noget for Aya.

Besøget boostede endnu mere til Ayas drøm om at blive dyrlæge, når hun bliver stor. Og hendes mor bakker 100% op om dén drøm. Selvom vi også snakkede om, at det faktisk er helt ligegyldigt, hvad man arbejder med, bare det var noget der giver mening for en selv.

Da var klokken også blevet senere end spisetid, og vi endte på the laundromat til lidt snasket mad. Og så var børn (og forældre + bedsteforældre) faktsk trætte, og der var også lige en længere s-togstur hjem. Så vi gik igennem Frederiksberg og Vesterbro, og endte på Hovedbanen. Og sådan en tur i sig selv, er jo også bare en oplevelse for børnene. Vi var hjemme i Køge kl. 22, hvor kusine Marie blev og overnattede med os til stor glæde for alle. Især hende og Alvin har et helt særligt bånd, og de kan lukke sig ind i deres helt egen verden, når de er sammen, og det er fantastisk at være vidne til. De kommer til at få mange gode byture sammen i fremtiden 😉 ligesom jeg også har haft det med mine fætre….

Lørdag var Aya og Marie først oppe, og de sneg sig ind i stuen og tændte fjernsynet og ipaden. En halv time senere var vi andre oppe, og så skulle der diskes op med croissanter (dem fra frysedisken hos rema1000), kaffe og Mads & Monopolet. Vi havde dog ikke heeeele morgenen, da vi igen skulle ind mod byen. Denne gang i Tivoli for at se Eventyrteatret. Og vi fik set lidt af halloween, og det var naturligvis svært for børnene at forstå, at de ikke måtte prøve forlystelser. Heldigvis kunne de acceptere det, når vi kunne fortælle, at vi skal derind igen til jul.

Faktisk tog de det ret pænt, og vi havde også snakket om det inden, at vi skulle ind i teatret inde i tivoli, fordi man ikke kan kom ind andre veje og dermed ikke skulle prøve alt det sjove derinde. De er kun 5 og 8 år, så det kunne da være blevet et være sceneri. Men igen, de er jo også 5 og 8 år, og der forstår de jo bare mere, og det var turen vidne til. Den var nok ikke engang gået for et år tilbage, i hvert fald ikke uden skrig og skrål. Det er fandme rart. For der er jo daglige konflikter nok i forvejen. Nu også iblandt Aya og Alvin, som vi skal forholde os til. Og vi er vel først lige begyndt… Den Magiske Maske var et hit. Og i Alvins øjne også ret uhyggelig. Alle tre børn var helt opslugte under hele forestillingen, og de voksne iøvrigt også. Så fedt at kunne have sådanne oplevelser sammen.

Derefter hjem og hente Nellie, for så at køre til Dalby, hvor vi alle blev samlet hos mine forældre og spiste aftensmad der.

Søndag skulle vores elskede niece Nora døbes. Det var sådan en smuk og hyggelig dag, og Nicolai fik æren af at bære hende, og jeg stod fadder. Så stort altså.

Vi lavede os nogle toast, da vi kom hjem, og fik set dyreprogrammet, og så var det godnat for børnene, og mere sofaafslapning for de voksne. Ja, det var den weekend!

I dag havde jeg en plnalagt hjemmearbejdsdag, som viste sig at blive ret hård, da Aya debuterede med lus. Sikke et helvede altså…. Og her til aften er jeg kørt med et par kollega til Aalborg, hvor jeg i skrivende stund har stablet mig godt op i hotelsengen, og nu vil gøre mig klar til en dejlig nattesøvn. Det er jeg altså blevet ret så god til. At nyde og sove godt på et hotelværelse helt alene.

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det lytter jeg til når jeg cruiser