Selvros for oktober

Det sker i Køge i weekenden (uge 45)

Så er det weekend igen! Og hvad mon der sker i vores skønne by? Altså selvom det ikke er noget jeg kommer til at kunne udnytte, så er der jo saunagus i Køge Svømmehal hver fredag formiddag (og mange andre af ugens dage). Men hvis nu man gik hjemme på barsel f.eks? Så kunne det kombineres med en gang Baby Massage også?

Nå, men Alvin skal i hvert fald i svømmehallen, da han går til svømning om fredagen. Og Aya skal til gymnastik. Så der er fuldt booket hos os. Men vi kan lige nå en tur ned i byen efterfølgende og få handlet fredagssnoller og et smut forbi Flying Tiger Copenhagen, for at få styr på fødselsdagskortet og gavepapir til i morgen. Og sidste fredag gik forbi VIVO Design, som var lukket på det tidspunkt, men vi faldt over flere sager igennem butiksvinduet, så vi kunne jo passende slå et smut forbi. Det er jo så nemt når vi kan gå op til byen på 5-10 minutter. Alt inden for rækkevidde. Love it.

Lørdag når vi ikke at opleve så meget i Køge. Andet end Køge Marina forhåbentlig 😉 Aya skal på spejdertur, og vi andre skal fejre Olivers (Nicolais lillebror) 11 års fødselsdag, og så bliver Alvin dér og overnatter. Nicolai smutter til håndbold, og jeg kører mod Dalby for at dulle mig op til min svigerindes 30års fødselsdag. Nicolai støder til efter håndboldkampen…

Lørdag aften kan den ældre generation (ja det tillader jeg mig at kalde den generation) skråle med til Michael Learns To Rock i Teaterbygningen. Den yngre generation kunne evt. tage i biffen? Det er jo virkelig årstid for det. Nicolai og jeg vil gerne ind og se Bohemian Rhapsody, og håber da også at vi bliver gode til at udnytte at vi har en god stor biograf i Køge, for det er ikke meget vi har være i biffen over de seneste par år…

Søndag er sat af til tømmermænd, men sidst nåede vi ikke forbi søndagsskate, så det kan være vi når det på søndag. Kan se der bliver serveret kaffe og croissanter til forældre 😉

-Sebrina

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvros for oktober