Vi køber julegaverne til Black Friday

Det sker i Køge i weekenden uge 47

Jeg ved at jeg gentager mig selv, men jeg må bare tilkendegive at jeg er vild med Køge. Ikke kun den charmerende by med en masse butikker, caféer, og barer og skam heller ikke blot fordi vi har det nyere Strædet. Nej Køge er en stor by og her sker en masse, så det er en blanding af det hele. Og kærligheden til Køge vokser sig kun større og større. Det var altså det helt rigtige at rive rødderne op, og plante dem i Køge. De har fået fat i jorden nu og har allerede fæstnet sig, og vil sprede sig lige så stille.

I dag arbejder jeg hjemmefra, da Aya er lidt sløj, og nu hvor jeg har muligheden for at arbejde hjemmefra, så blev jeg hjemme og Alvin får en fridag også. Havde hun været sådan helt sløj, var han nok kommet afsted, også fordi han altid er hjemme når hun er syg, men ikke omvendt. Men snart er det slut, da han jo skal i skole til næste år. Men det er hyggeligt at starte weekenden sådan her. Fjernsynet kører og vi sidder alle sammen tæt i sofaen, og jeg kan passe mit arbejde med min pc på skødet, da jeg ikke skal ud og undervise i dag. Måske trængte jeg også selv til denne dag. Jeg digger vitterligt at det ikke er med dårlig samvittighed at jeg bliver hjemme med et barn som ikke er syg syg, men heller ikke er tip top. Og når hun udtrykker at hun ikke har det godt, så lytter vi altså efter, for det er så sjældent at hun gør det. Og nu har jeg lige mærket hendes varme hænder, så den er god nok. Jeg håber at en hjemmedag kan fikse det, da vi har juleklippeklister i morgen, som er noget vi alle glæder os til.

Vi har ellers tilmeldt os spiongudtjeneste i Køge Kirke i dag, som slutter af med lidt mad efterfølgende. Det skulle være rigtig godt, og så er det endda gratis. Sct. Nicolai kirke er en stor kirke, og det er kun Aya der har set den, da hendes skole er nabo til kirken. Men det kan da godt være, at det ender med at det kun bliver Alvin og jeg der kommer afsted alt efter Ayas tilstand i aften. Og så skal én af os op i byen og købe nogle julegaver, nu hvor vi kan spare minimum 25%. Og egentlig er det også bare dét at få ordnet gaverne, så der er styr på dem allerede inden vi når december. Black Friday bliver jo udskældt, og jeg kan sagtens forstå at man ikke er fan af dagen, og der bliver ytret en del på de sociale medier i dag. Men vi skal f.eks. købe en del legetøj, og vi køber ikke mere legetøj fordi vi sparer. Nej vores julegavebudget bliver bare mindre, så for os giver det ikke mening ikke at købe LEGO med en besparelse på 40%. Vi prioriterer dog at købe gaverne lokalt, for at støtte op om de butikker vi har her i Køge.

I morgen går vi i Åsen og ser om vi kan finde noget vi kan bruge til dekorationer. For vi fortsætter med juletemaet da den årlige juleklippeklisterdag afholdes. Vi kommer i stemning med at være krea, spise julegodter, julemad og høre julemusik. Julen skal sættes igang sådan, og de efterfølgende dage pynter vi så op til december måned. Til de af jer der gerne vil være krea, kan man i morgen flette julehjerter på Køge bibliotek, og hvis man gerne vil være krea, men ikke gider at flette julehjerter, så er der sokkeværksted i den gule hal.

Søndag skal vi til fodboldstævne og til et event med Playmobil. Men skulle vi ikke det, havde vi nok taget forbi Svenstrup Gods, hvor der er julemarked.

God weekend 🙂

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi køber julegaverne til Black Friday