Weekenden

Hvad sker der i weekenden i Køge? (uge 44)

I dag sker der rigeligt i Køge for vores vedkommende. Aya er meldt til Gymdance hver fredag fremover, da hun i forvejen går til spring, men også gerne vil have rytmedelen. De er ikke nået så langt med serien endnu, hvorfor Aya fik lov til at melde sig på. Det er allerede kl. 16, og det clasher dermed sammen med Alvins svømning. I dag går det hele op, men vi får nok brug for vores barnepige om fredagen også. Bare lige til at følge Aya til gymnastik. Alvin skal efter svømning direkte hen til storbørnsgruppefest i børnehaven. Det er uden forældre, og med dj og alt muligt, så han glæder sig helt vildt! De er fire drenge der bare leger så godt sammen allesammen, og i onsdags var de hjemme hos os til halloween – shit der er gang i den, men på en helt god måde. Det er så dejligt at det ikke kun er Aya, der har fået en masse veninder, men også Alvin har fået sig nogle rigtig gode buddies, som han også kommer til at gå i skole med. Den ene dreng bor for enden af vores vej, helt perfekt!

Så vi andre bliver nok bare hjemme i dag. Eller måske en smuttur forbi Køges Kunstforening? Aya kommer for tiden hjem og snakker om Picasso, som de arbejder med i billedkunst. Så selvom hverken Nicolai eller jeg har gjort os i dét at besøge kunstmuseer, så kunne det være, at Aya måske fandt det lidt interessant, og vi kunne begynde mere på det? Jeg tror egentlig godt, at vi kan få en fin snak med hende omkring Poul Janus Ipsens malerier som udstiller i øjeblikket.

I morgen lørdag er der allerede fodboldtræning for Alvin kl. 8. Det er tidligt en lørdag, men stadigvæk et bedre tidspunkt end lørdag kl. 13. Vi kan trods alt få mere ud af dagen når det ligger på det tidspunkt. Jeg skal en tur i vandet med min bademakker og så får vi besøg efter frokost. Påtænker at vi skal op på Torvet, da der jo er marked hver lørdag, og så kan vi handle ind til aftensmad samtidig. Vi starter nok turen i Køge Ås, som er vores foretrukne sted at gå ture, og gerne lufter Nellie dér et par gange om ugen , det er uden tvivl hendes favoritplace i Køge og hvor er vi heldige at blot have fem minutters gang dertil.  Og ellers bliver vi hjemme med god mad, vin og godt selskab. Men bliver nødt til at tippe om, at Laura Mo giver koncert i Bygningen lørdag aften, og der er stadigvæk ledige billetter, så go ahead!

Søndag skal vi til familieræs med Ayas klasse. Hver 2. søndag er springhallen åben for familier. Så her er der fri adgang til klatretove, klatrenet, bomme, trampoliner, springgrave osv.! Genialt koncept og det koster blot 35 kroner pr. snude. Vi glæder os til at se det, for Alvin er der med sin børnehave hver torsdag, og er vild med det sted. Efter det tager vi ud og hepper på Nicolai, som skal spille håndboldkamp.

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden