Hvordan er det med børn og festival?

Det sker i Køge i weekenden (uge 49)

Der er tider hvor sindet og kroppen ikke er på sit højeste, og så er der tider hvor det hele syder og bobler. Og det er det seneste der lige gør sig gældende for undertegnede pt., og det er jo dejligt. Altså for blot en uge siden var det PMS der prægede mig, så det går jo op og ned. Men nu er humøret højt, og jeg GLÆDER mig til weekenden. Jeg har været væk fra familien tirs-tors, så det er måske derfor, at jeg er så glad 😉

I dag er jeg den der tager tidligt fri fra arbejde. Det skifter vi lidt med her om fredagen, hvor begge børn har fritdsaktiviter kl. 16. Men derefter tænker jeg at vi skal forbi Gl. Kjøgegaard, som vi næsten har som nabo. De åbner op for julemarked, og lige dét sted er faktisk blandt vores yndlings her. Så det vil vi gerne se! Og derefter hjem og se julekalender og indtage sukker, naturligvis.

I morgen lørdag skal vi ned i byen og forbi Strædet for at få styr på lidt gaver. Vil gerne forbi KØS museumsbutik, for det kan være at der er en fin bæredygtig julegave at finde dér? Måske vi så støder på julemanden og nisseorkesteret, som går i byens gader i morgen. Om eftermiddagen skal vi ud at se håndbold, og bagefter ind og fejre en sød drengs 9 års fødselsdag.

Søndag skal vi bruge hele dagen i Tivoli, så der snupper vi S-toget fra stationen, og så er vi først retur i Køge igen om aftenen.

Hav en skøn weekend!

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan er det med børn og festival?