Det sker i Køge i weekenden (uge 48)

Lige nu [02.12.2018]

 • vil 1. søndag i advent 2018 blive én af de bedste dage i Ayas liv, idet hendes største ønske går i opfyldelse
 • er Nicolai nemlig på vej til den sødeste familie i Odense, for at adoptere deres lille kanin Ella, for hun skal nemlig hjem og bo hos os
 • er det nok ikke helt gået op for mig, at vi rent faktisk også skal til at have en kanin, for jeg er alt for rolig omkring det
 •  aner jeg det værste jeg ved i mine børn. Utaknemmelighed. Det er blot d. 2. december og der er allerde blevet ytret “får vi kun slik i kalendergaver?”. Jeg er ikke fan. Sidste år var de skuffede, hvis der ikke var slik i kalenderen… så det er svært at være nisse herhjemme, eller mormor, som er hende der har sørget for at skaffe kalendergaver til alle børnebørnene.
 • har jeg derfor også kommet med det man ikke må, trusler. Truet om at såfremt jeg hørte mere brok vedrørende kalendergaver, så piller jeg kalenderne ned og afleverer  dem til børn, som intet får til jul. Det virkede som om at det hjalp, men det finder vi ud af i morgen.
 • mener jeg faktisk overstående. Jeg. kan. slet. ikke. have. utaknemmelighed.
 • var klatkager i Alvins øjne, iøvrigt heller ikke godt nok her til morgen. jvf. utaknemmelighed/forkælethed
 •  kan i nok fornemme irritationen i min krop? Jeg mærker den selv, og jeg mærker ogå en murren i mit underliv. PMS er altå ægte. Det er egentlig ret så irriterende!!
 • har jeg altså badet i 4,1 grader koldt vand. Altså i går, men det er stadig sejt, og koldt! Målet er fortsat at komme i, når der er is på vandet.
 • har vi endeligt fået lys over vores spisebord, og det føles næsten som om, at stuen har fået en makeover. Dét er jeg ret så meget fan af. Nu ser vi rent faktisk at vores spisebord har den smukkeste grønne farve.
 • apropos grøn, så vil jeg med det samme huske at få klikket noget grøn tavlemaling hjem, for NU skal vi have malet den væg oppe i gangen ved børnenes værelser. Det skal vi nå inden juleaften.
 • er der en pige der skal køres til spejder, og jeg kan næsten ikke vente med at hente hende igen og se hendes reaktion <3

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det sker i Køge i weekenden (uge 48)