det var en god jul selvom...

nytårsoutfittet er i hus!

I går trippede jeg hele dagen for at komme forbi H&M i Strædet, for at få prøvet dette sæt, som jeg havde gode følelser omkring. Og ganske rigtigt. Det var lige så fint, som jeg regnede med, og det kommer simpelthen på til nytår. Jeg købte også en lidt kæk bodystoking til at have på indenunder. Den kan nemlig også bruges under nogle trøjer og kjoler jeg har, og så synes jeg den gør sig godt til et frækt nytårssæt! Den var på tilbud til 90 kroner (jeg kan ikke finde den online, men den er fra divided linjen). Der er lidt glimmer i striberne på sættet, men ellers har jeg normalt nok mere glimmer på til nytår, men det må så blive nogle glimmerstrømper, og noget i ørerne 😉

I dag skal vi ud og have handlet lidt lir ind til aftenen, for vi skal ikke selv stå for maden, hvilket jeg priser mig lykkelig over, efter at have stået for juleaften og 2. juledag. Jeg nyder nemlig ikke den der køkkentjans. suuuper meget….

Bukser 179,-/ jakke 249,-/

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

det var en god jul selvom...