selvros for november

pallietdug til jul og nytår

Da jeg kort viste (endnu) et rosa køb til hjemmet på min story på instagram, var der flere der måtte vide, hvor jeg havde fået fat i de pallietduge henne. Og i aftes fik jeg lige testet dem af på bordet, og det skal nok blive et smukt julebord. Og også nytårsbord, for der kommer de da også i spil.

Jeg har købt dem over wish for under 100 kroner stk, og de kom efter små 10 dage og er altså i en fin stand.

Jeg har efterfølgende fundet dem på Aliexpress, hvor de er endnu billigere! Faktisk omkring de 50 kroner inkl. fragt! De fås også i sølv og guld.

Læs min guide til Aliexpress lige her

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

selvros for november