Selvros for december

Den hypede jaderulle – den billige version

I ved at jeg surfer rundt inde på AliExpress, og efter at have hørt og læst meget om den fantastiske jaderulle, og den så kunne købes til langt under den pris, jeg ellers har set så mange steder, så slog jeg til.

Jeg har haft den i 2-3 uger nu, og har brugt den hver morgen og aften (stort set!) siden, fordi det bare er så rart! Jeg tror ikke at jeg reducerer rynker og alt det der, men jeg tror den øgede blodcirkulation gør noget og måske forebygger lidt? Måske det er indbildning, men mit ansigt virker mindre hævet om morgenen efter det er blevet en del af rutinen. Jeg ruller lige efter jeg har brugt min ansigtsserum, så den optages godt. Den kolde sten er så lækker at rulle over ansigtet. Så kraftig anbefaling herfra!

DOG skal det siges at den lille sten i bunden røg af, fordi jeg tabte rullen (selvfølgelig!), og der knækkede den ene “holder”. Så mega holdbar er den heller ikke. Jeg har dog tænkt mig at lime den fast, og så fungerer det igen. Men det fungerer nu helt fint bare med den store rulle, så jeg kender også mig selv godt nok til at vide, at det ikke er noget jeg får fixet med det samme 😉

Nå, men rullen kan købes her for 15 kroner inkl. fragt! Så jeg skulle nok bare have købt en ekstra dengang. Den var tre uger undervejs btw.

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvros for december