En historisk weekend

Det pissede mig af sidste uge (4)

Det er altså ikke fordi jeg sådan går rundt og dvæler ved det der pisser mig af, det tror jeg ikke at der kommer noget godt ud af. Men jeg skriver det ned i mit noteprogram på telefonen, når situationen opstår, og det er derfor jeg kan dele det herinde. For det meste er lykkeligt glemt, heldigvis. Men i sidste uge blev jeg pissed over:

  • stoppede vandafløb i huset (som heldigvis er fikset igen)
  • da jeg lå i sengen og rodede rundt efter min mobiltelefon på sengegavlen, for så at ramme den uheldigt og den falder ned lige på min næseryg dér i mørket og en helt træt mig. Det gør forbandet ondt, og jeg har faktisk fået et blåt mærke henover tuden! Fumlegøj, og desværre ikke første gang at det er sket
  • billister der ikke kender reglen for sammenfletning
  • efter at have været lidt kort for hovedet (og husker ikke hvorfor) og så blive spurgt af Nicolai; “har du fået din menstruation i dag?”… imens det murrer i maven
  • Tyskland vs. Norge. Hold nu kæft tyskerne var nogle røvhuller!
  • Morten Ankerdals alt for ivrige og ligegyldige måde at interviewe håndboldherrerne på, da de skulle hyldes i Herning. Lad dem nu være, fik jeg sagt højt et par gange!
  • endnu en hormonbums lige der i mundvigen

Hvad har for nyligt pisset dig af?

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En historisk weekend