Weekenden med entreprenør, VM håndbold og hotelovernatning

Lige nu [17.01.2019]

  • har jeg befundet mig i Bellacentret i et par timer. Og klokken er 9. Jeg var alt for tidligt oppe i morges, og må nok hellere ty til nr. 2 kop kaffe allerede, som ellers er mit maks for hele dagen.
  • er der en kæmpe BOTOX stand lige over for vores ellers så fine, men lille stand. Og jeg får skøre tanker om, at de vil spørge om de ikke må demonstrere effekten af midlet på mig, da det ville have en kæmpe effekt på mig i dag 😉 Heldigvis er det ikke den kosmetiske effekt, men medicinske effekt, som er i fokus her. Pyh
  • har jeg en travl periode, og i dag skal jeg skynde mig hjem efter 9-10 timers arbejde, så jeg kan være med til fællesspisning med min familie i Teaterbygningen i Køge sammen med en masse andre børnefamilier, derefter hjem til kontaktforældremøde hjemme hos os selv imens jeg skal få børnene puttet da Nicolai skal til håndbold
  • glæder jeg mig til en weekend i det jyske i selskab med mine forældre og mine børn. Min mand får en weekend for sig selv og jeg tror, eller forventer, et helt clean hjem og tomme vasketøjskurve når vi kommer hjem søndag. Sådan er jeg.
  • ligger der den smukkeste grønglaserede tegl hjemme på vores køkkenbord, og jeg tjekker konstant min mailboks i håb om, at der er kommet svar fra kommunen vedrørende om det er go eller nogo med det smukke tag vi har ønske om. Hvornår pokker kan man forvente et svar?
  • virker den ekstra kaffe i hvert fald effekivt på mine tarme, så jeg vil smutte på toilettet og slutte for nu!

 

Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden med entreprenør, VM håndbold og hotelovernatning