En weekend med frustrationer, dovenhed, babysitting og kloakvand

Nyt (billigt) lir fordi jeg taber min telefon!

Det måtte ske! At jeg måtte have sådan en holder til min mobil. Og den er sgu pisse smart, altså funktionen. Nok ikke så fashion, men jeg er heldigvis så gammel, at det rager mig en papand. I Ayas øjne er det altså the shit, så jeg har også bestilt én hjem til hende. Og jeg troede egentlig blot at det var holderen der kom hjem, men der medfølger også et cover, og jeg er jo stadig på marmortrenden, som i kan se.

Det er et køb over AliExpress, og jeg har erhvervet det for ca. 16 kroner inkl. fragt her. Det har været en måned undervejs.

Blot til info, så er det fra Kina, så hvis man ikke er til det, så bare se bort fra dette tip.

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En weekend med frustrationer, dovenhed, babysitting og kloakvand