Det sker i Køge i weekenden (uge 9)

33 år!

I dag har jeg fødselsdag. Og jeg stod op uden sang og uden gaver. Helt selvvalgt! I stedet havde jeg forberedt en dej, så jeg kunne bage boller til resten af familien imens jeg klarede morgenbadet. Da de fik øjne startede jeg bilen, fyrede op for sædevarmen og tilbragte 1,5 time i morgenmylderet på vej ind til Rigshospitalet. Her havde jeg en aftale med en kirurg, hvor jeg skulle indstille hendes ultralydsapparat. Så min første gave var at overvære en operation, og for sådan én som mig, så er det faktisk en gave. I min tid som sygeplejerske har jeg overværet kejsersnits på en operationsstue og that’s it. Og nu har jeg overværet operationer inden for flere specialer, og jeg skal kun slå til i de to minutter hvor kirurgen skal bruge ultralyd, og det er nok favoritopgaven i mit arbejde. At være fluen på væggen og præstere når jeg får min tid 😉

Om en lille time skal jeg sukke og blive skruk over mødet med to nye piger, og jeg medbringer naturligvis fødselsdagskage for os alle.

Derefter hjem og forhåbentlig få en lille gave og et stort kys af min mand, og mæske mig i stegt flæsk dyppet i masser af persillesovs og huske at takke for digitale lykønskninger.

Jeg har lige købt disse bløde fløjsbukser i gave til mig selv, som får min røv til at syne større end den er, så indtil videre har dagen været perfekt!

I går blev jeg fejret og forkælet af familien så jeg er som altid, heldig og endnu et år klogere <3

Sebrina

4 kommentarer

 • Carina

  HOLD OP, hvor er du nuttet på det billede!!!!

  STORT tillykke med dagen 🙂 Håber, den fortsætter i det positivt spor, det lyder til, den er begyndt i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De Normale.

   Mange tak søde Carina! Den fortsatte i sporet, hurra

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder som en dejlig fejring hele vejen igennem – tillykke 😀

  (Og nøj, Alvin ligner dig)

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De Normale.

   Det var en rigtig god fejring! og tak. jeg bliver lige glad hver gang, jeg hører at han ligner mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det sker i Køge i weekenden (uge 9)