Det pissede mig af i sidste uge (11)

Det sker i Køge i weekenden (12)

Der findes åbenbart en Vandets Dag dag, og det er altså d. 22. marts, og har været det siden 1993, som jeg har læst mig til på Wikipidia. Og I Køge har vi et nyt vandværk og et stort vandtårn, som begge holder åbent hus i dag. Jeg har aldrig været oppe i det store vandtårn, som vi kan se fra vores hjem, og jeg vil mega gerne hive børnene med derop, så alt efter hvor meget arbejde jeg når hjemme i dag, kan det være at jeg tager børnene med derop kl. 14. hvor de åbner, og har åbent helt frem til kl. 18. Det koster ingenting iøvrigt!

Til aften gæster Julie Berthelsen Teaterbygningen med en akustisk koncert, så er man til det, er det i aften i Køge det sker. Toget kører til døren iøvrigt, og billetter kan købes her. Og er humøret til noget andet, er der også musik på The Old Irish, som vi endnu ikke selv har besøgt ;-). Det bliver ikke i dag, da Nicolai skal ud med arbejdet, og jeg og børnene i stedet holder fredag i Dalby i mit barndomshjem.

I morgen lørdag vil jeg mægtig gerne et dyp i havet, da der nærmest er gået et par uger siden sidst! Men det afhænger af min tilstand, som pt. ikke er for god, men bedre end i går! Vi har snart kun en måned tilbage af vinterbadesæsonen, så det gælder om at få fuldt udbytte af den lækre sauna! Vi har planer om at fortsætte badningen uden sauna, og det burde nu også være nemt nok til den tid. Og så skal jeg og ungerne ud og heppe på Nicolais mindre søskende, som skal til gymnastikopvisning. Nicolai skal spille en vigtig håndboldkamp, så dagen bliver brugt i en hal for alles vedkommende. Så når nok ikke markedsdag på Torvet, desværre. Og noget jeg er mere ked af, er at vi ikke har fået planlagt pasning af børnene i morgen aften, fordi vores favorit Annika Aakjær gæster Køge, og det må vi altså gå glip af denne gang, øv! I stedet vil jeg gå i kælderen og rydde ud, så jeg har lidt at stille op med til Køges hyggeligste forårsloppemarked, som finder sted på nabovejen på søndag. Jeg har i hvert fald lidt boligting, tøj, og sko! Og et par brudekjoler…

Til de af jer der overvejer at slå jer ned i Køge, kan jeg da tippe om, at der er åbent hus i denne murermestervilla centralt i Køge, og her. Og er den centrale beligghenhed ikke det væsentligste, er der denne meget charmerende bolig nord for Køge til salg for 3,495000. Skal det helst være nyt og ligge godt, og penge som sådan ikke er et issue, er denne nok et hit. Er bæredygtighed det vigstigste, er endnu et byggeri undervejs. Der er i det hele taget gang i den nede ved havnen, og i weekenden er der også åbent hus i Kystengen og i de fantastiske penthouselejligheder.

 

Og så vil jeg bare ønske jer en dejlig weekend!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det pissede mig af i sidste uge (11)