Det pissede mig af (uge 9)

Det sker i Køge i weekenden (uge 10)

Nå, i kunne altså ikke nå tippet om børnedisko i Køge Svømmeland i går, men i stedet kan jeg nå at tippe jer om, at Katinka kommer og spiller i Køge i aften. De billige billetter kan købes her. Det gad vi rigtig gerne, men vi vil også gerne være sammen med børnene, nu hvor vi ikke var det i går. I skrivende stund kan jeg prale med, at jeg først blev vækket af mit vækkeur kl. 9.30, da børnene har sovet hos deres farmor. Vi var til forældrearrangement i går, og det blev faktisk ret så godt! Det tror jeg altså må få et indlæg for sig selv. Et tip til hvordan sådan et arrangement kan se ud. Vi var hjemme omkring kl. 1, og så kom Nicolai i tanke om, at vi da kunne tjekke åsopgørelsen. Det var der også andre der ville, så der var ventetid, og fordi vi havde G&T’s og kaffe i blodet, ventede vi, og inden vi faldt i søvn, kunne vi glæde os over, at vi igen har betalt for meget til skattefar- eller mor, og får en god sjat retur i næste måned. Så meget yes, når vi går og drømmer om at filse huset, og det er planen, at vi selv skal finiansere det, da vi lige om lidt går igang med at renoveringsprojekt til 650.000, som vi låner i banken, og krydser fingre for, at vi kan få under realkreditten, og betale en anden rente. Sikke en kedelig voksensnak, men det er vi blandt andet optaget af pt.

I dag venter jeg på at regnen lægger sig, så jeg i tørvejr kan gå op på Torvet og snuse lidt rundt. Og så vil jeg egentlig også gå lidt i krig i min garderobe og vores ene kælderum, så jeg kan bidrage til en stand til Køges hyggeligste loppemarked, som vil finde sted på nabovejen her idst på måneden. Ellers skal jeg flette et par pigers hår, og køre dem til Roskilde hvor årets første gymnastiksopvisning skal finde sted, og den skal jeg naturligvis se – med tårer i øjnene, som vanligt. Troede sådan noget kun tilhørte den første opvisning nogensinde, men nu har Aya gået til gymnastik i mange år, og den er stensikker hver gang. Alvin skal til fastelavnsfest hos én af vennerne, så i aften skal vi altså alle være sammen og spise islagkagerester fra min fødselsdag i mandags.

I morgen er det spejdertid igen, altså for Ayas vedkommende. Jeg vil rigtig gerne en tur i havet, og måske jeg kan lokke resten af familien med. Ikke i havet, men så kan de gå rundt i Køge Marina, for der er så smukt og meget at se. Små fiskehuse, en stor høj med god udsigt over Køge Bugt, og udsigten til havneindustrien. Jeg har altså et tilhørsforhold til den Marina, som jeg ikke helt kan forklare, andet end at jeg er født i fiskens tegn 😉

Jeg skal huske at tippe om familieræs i springhallen i morgen. Et genialt koncept, hvor der er adgang til hele springhallen og dens faciliteter for blot 35 kroner. Det falder desværre altid sammen med Ayas spejder, for ellers havde vi tilbragt mange flere søndage dér, end vi har. Alvin er der hver torsdag med børnehaven, men det er jo snart (gisp!) et overstået kapitel, så de enkelte gange om året, hvor det ikke falder sammen med Ayas spejder, vil vi stile efter at komme forbi. Eventuelt invitere mine københavnerveninder og deres børn med.

Og skulle de eller andre få lysten til at flytte hertil, er der jo en masse muligheder for boligkøb her i kommunen. F.eks. er der denne smukke ejendom som ligger lidt ude for Køge til salg for 3.395.000,-, og de populære lejligheder lige ved det kommende supersygehus til salg for 2.695.000,-, eller denne her ældre ejendom tæt ved Køge centrum til 2.995.000,-, hvor der er mulighed for at sætte sit eget præg. Og er man mere til noget helt nyt, er denne villa til salg for 4.695.00,– i et børnevenligt område.  Er man helt klart til en murermestervilla i Køge Centrum, er der denne skønne villa til 3.750.000,-, eller denne smukke sag, med en have af en drøm til en million mere. Og nu skal jeg ikke bruge mere tid på at surfe rundt på boligsiden 😉

I bad med mig! Rigtig god weekend!

-Sebirna

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det pissede mig af (uge 9)