Det kunne du lave i Køge i weekenden (uge 17)

weekenden med dårlig stemning søndag

Weekendhumøret var højt i fredags. Også selvom Alvin blev ringet hjem, fordi han gik rundt og havde det skidt med kvalme og bleghed. Men det blev heldigvis ikke til mere end det, og han var ved sine fulde fem igen om aftenen. Sådan noget er ikke altid helt til at forstå vel?

Vi fik besøg af en sød (og meget velopdragen!) pige i fredags, og hende og Aya hyggede sig max. De kom naturligvis lidt sent i seng, og var allerede vågne omkring en 6tiden lørdag, så det kunne mærkes på Aya og Alvin senere på dagen. Alvin fik sig dog en lur i bilen på vejen til Hvidovre, hvor vi skulle fejre Oldefar Skjold, som nu er blevet 82 år, og flyttet på plejehjem. Heldigvis et meget hyggeligt og “hjemligt” plejehjem, med fri slush-ice bar, bordtennisbord, billiard, sanserum mm., hvorfor børnene havde en rigtig god oplevelse med at besøge oldefar der.

Da vi var hjemme i Køge igen, satte vi os på cyklerne og tog en lille tur rundt i vores by. Først til Strædet, hvor vi fandt en tagterrasse med klartestativ og trampoliner. Ret så urbanagtig faktisk. Derefter cyklede vi rundt i omrødet ved Søndre havn, hvor der er ret råt, og også en god og anderledes legeplads for børnene. I forlængelse heraf ligger fælleshaverne, hvor der er gode muligheder for at invitere en god flok over, og så bruge udendørskøkkenerne. Da det var udforsket cyklede vi hjemad og slog et smut forbi Netto for at handle lidt småt ind og blive fristet af de billige is.

Nicolai forkælede os med græskinspireret mad, og jeg sørgede for at hælde rosé i vores glas. Nicolai gik derefter ud og knoklede lidt, imens Aya foreslog at vi lavede en youtubevideo. Hende og jeg. Og det blev til en fire minutter lang video, som i kan se nedenfor, hvis i ikke kan lade være 😉

Derefter dansede vi til “just dance” på youtube, og spiste popcorn. Perfekt lørdag, hvor jeg i sidste øjeblik kom i tanke om, at jeg havde lovet at tage en kage med til søndagens klassearrangement i Lovparken. Men jeg nåede det, og jeg sporter denne banankage ret godt efterhånden, hvis jeg selv og Alvin skal sige det.

Så ja, søndag formiddag og frem til middag spillede vi rundbold og spiste kage og drak kaffe i Lovparken i selskab med søde børn og forældre i Ayas klasse. Aya fik en veninde med hjem, og derefter var de næste timer bare trælse med Alvin. Han ville kun spille playstation, iPad eller se fjernsyn. Og forældrene var ikke med på den idé. Og prøvede at hjælpe ham med at komme igang med andet, og det lykkedes at få ham i bedre humør og aktiveret ved at finde mælkebøtteblade til Ella. Men det varede i 30 minutter, og så var han trukket indenfor for at få fat på Ayas telefon for at spille. Niksen, og igen var der en sur dreng. Og til sidst også tvære forældre som hakkede lidt ad hinanden. Så jeg lod Alvin surmule indendørs, og kunne gå og afreagere lidt på ukrudten ude ved fortorvet. Og da jeg havde fået pustet ud, fik jeg efter lang tids overtalen Alvin med ud at gå med Nellie, og så kom han igen i godt humør, og det varede heldigvis resten af aftenen, som det var ved at blive der.

Det er længe siden at vi har haft sådan en træls dag, og efter vi havde spst aftensmad og fået puttet glade børn, måtte jeg lige slutte søndagen af med et skud endorfiner, som udløses af tre dyp i marianen og to ophold i saunaen. Så var den dårlige stemning svedt og skyllet væk, og jeg faldt i søvn med en dejlig fornemmelse. Og mandag morgen fortsatte heldigvis det gode humør over hele linjen.

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det kunne du lave i Køge i weekenden (uge 17)