Lige nu [19.05.19]

Bededagsweekend med spejderlejr, 6 års fødselsdag og hårdt arbejde

kl. er 8.30, og jeg har været oppe i tre timer nu. Og igang med min nr. 2 kop kaffe. Ikke at det var hårdt at stå op i morges, for dels var det jo lyst, men det er også Alvins 6 års fødselsdag i dag, og selvom han blev fejret i weekenden, så var han så spændt som en seksårig nu engang er. Så spændt at han vækkede os da det ikke var blevet lyst, og spurgte om vi dog ikke skulle synge fødselsdagssang for ham!? Han sov da heldigvis da mit vækkeur ringede 5.30, så jeg fik smækket bollerne i ovnen, og hoppede i bad, og lidt efter fulgte Nicolai trop. Desværre vågnede fødselsdagsbarnet imens Nicolai var på toilettet og jeg var igang med at tage kluns på i kælderen. Og han blev simpelthen så ked af det, for han troede naturligvis at vi havde glemt hans fødselsdag. Vi reddede den med trøst, sang, en ny cykel og lune boller med lys påægschokolade. Og udsigten til at skulle dele slikpinde ud i SFO’en, og snakke om hvad desserten mon skal være i aften.

I skrivende stund er jeg på Rigshospitalet, hvor jeg har en lille time at fordrive tiden med, og dermed er det passende, at få kigget lidt tilbage på den forlængede weekend vi jo havde.

Fredag var Aya afsted på spejderlejr. I øsende regnvejr! Og vi andre blev hjemme og begyndte forberedelserne til Alvins fødselsdag, men havde svært ved at komme op i gear, og det endte naturligvis med, at jeg var mest effektiv om aftenen, som jeg nu engang bare er.

Og midt i bagningen af lagkagebundene ringede Aya og spurgte om hun ikke nok måtte komme hjem. Så afsted med Nicolai til Avnø, og retur igen inkl. en træt men glad og stolt Aya, som havde haft en spændende dag på Avnø, men ikke lige følte for at blive og overnatte.

Lørdagen gik jo så med at stresse rundt inden gæsterne kom og alle hakke lidt på hinanden, fordi spændthed og travlhed. Vi nåede lige at undskylde for hinanden og finde det gode humør frem inden gæsterne kom for at fejre vores Alvin lige efter solen kom frem. Dagen gik med gaver, hveder, rundbold, lagkage og varm kakao, leg, trommer, snak, hotdogs, film, is, slik og alt derimellem. Så altså, en perfekt dag for Alvin, som hurtigt kunne lukke øjnene tilfreds i kl. 21, hvor der blev tændt for melodunten i stuen. Og utroligt nok fulgte Nicolai med til den bitre ende, og vi kom derfor ret sent i seng. Da vækkeuret ringede kl. 7.45 med henblik på at motivere os til at komme afsted til træning, fik vi hurtigt afmeldt det hold, da vi ikke kun var trætte, men også begge vågnede med et rivejern i halsen. Så jeg aflyste også min badedate, og tog en langsom morgen/formiddag hjemme med hvederester og et spil Myretuen, som Alvin fik i fødselsdagsgave.

Derefter var det en tur ud på de nye rulleskøjter imens Nicolai fik tømt vores meget fyldte trailer. Vi spiste vores første udendørs frokost, og gik så ellers igang med at arbejde udenfor. Nicolai fik fjernet alle fliserne fra hovedtrappen, og jeg fik fyldt og tømt otte læs byggeaffald i trillebøren og gik igang med et spontant projekt, som handler om, at få fjernet nogle fliser fra baghaven, som skal bruges til et bålpladsproekt i forhaven. Nicolai kan blive lidt træt af mig, når jeg får de der idéer og handler på dem med det samme, men det er altå nu engang den måde jeg arbejder på. Lige pludselig føler jeg den, og så skal det være. Og så ved jeg hvad jeg kan bruge en time på hist og her i løbet af ugen 😉

Grillen blev tændt igen, og det blev en gentagelse fra fødselsdagensmenuen. Hotdogs som kunne indtages i 20 grader ude i solen. Derefter i bad med to beskidte børn, som havde været ude hele dagen, og så i seng, selvom de ikke lige følte for det. Nicolai gik igang med at samle cyklen til Alvin, og jeg kunne gentage mig selv over for børnene; “nu skal i være stille og lægge jer til at sove”, indtil jeg måtte handle på mine “trusler” og bede Alvin om at lægge sig ind i sin egen seng, og så kom der ro. Vores hjem var møgbeskidt så det tog et par timer at få styr på det igen. Og derefter en halv time foran tv’et, da jeg simpelthen ikke vil lægge mig i seng lige efter at have ryddet op/været praktisk. Det skal ikke være det sidste der er sket på min dag inden jeg lukker øjnene i. Nix.  Både Nicolai og jeg var trætte på den der dejlige måde efter at have været udenfor hele dagen, så jeg husker ikke engang om vi nåede at kysse hinanden godnat inden jeg sov.

-Sebrina 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu [19.05.19]