Selvros for april

Det sker i Køge i weekenden (19)

Hvis ikke det var fordi jeg har en alletiders aftale med en god veninde og en loppestand i Absalon i morgen, så havde vi uden tøven taget til familiekoncert med Wafande i morgen. Læs mere om det her.

Når vi er færdig med lopperiet, skal jeg have en aleneaften med børnene, da Nicolai skal til afslutningsfest med håndbold. Det plejer ikke at gå stille for sig, så får uden tvivl en træt mand søndag. Han får lov at sove længe, og jeg tager børnene med op på Strædet, hvor der er blomsterworkshop for børn 😉 kl 12 har vi æren at passe Nora imens hendes forældre tager i biffen her i Køge og ser Avengers – det glæder vi os til! Vi skal gå en tur med barnevognen – måske et smut forbi Paradis 😉 og senere skal min mor have et besøg! Alle butikkerne i Strædet holder forresten åbent, så det er muligt at panikshoppe en gave til sin mor eller sig selv.

det bliver det for nu! Hav en dejlig weekend!

Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvros for april