Hvad ønsker en 6-årig dreng sig?

Det sker i vores Køge i weekenden (18)

Jeg er lidt sent ude, for weekenden er godt igang her fredag aften. Der er nemlig Ølby Festival, hvor der sker en hel masse! I dag har programmet budt på blandt andet skattejagt, fodbold, yoga, tøjbyttemarked, kor, skateraction, DJ’s, og Dødens Gab i Køge Svømmeland. Men vi har været fuldt beskæftiget med at gøre klar til Aya og hendes venindes tøseaften inkl. overnatning for samtlige piger i klassen. Og lokationen er hjemme hos os. I skrivende stund er de igang med at falde i søvn. Nogen sover allerede, andre karter rundt, og nogen er blevet hentet. Inden da har aftenen budt på tortillas, ballondans, vaffelis, stoledans, slikposer, hjemve, godnathistorier og alt derimellem. Men ingen fnidder. I hvert fald ikke noget vi har bemærket eller blevet informeret om (og dét plejer de tøser ellers ikke at holde for sig selv, hehe). Så en succes tør jeg allerede godt at proklamere. De har fandme været så søde og gode ved hinanden, og ikke mindst rummelige og forstående.

I morgen er de nok tidligt på den, så det skal vi naturligvis også være. Efter dette skriv, skal jeg lige have smækket en dej sammen, så vi kan diske op med nybagte boller i morgen tidlig. Så har vi bedt forældrene om allerede at hente dem imellem 9-9.30, da vi også lige har fået meldt os til arbejdsdag i SFOen fra kl. 10-15. Ja. Ægte forældreliv. Og tror bare vi tager den hjemme bagefter. Men men men, der sker ellers mange gode ting i byen. Det lokale bryggeri Braunstein holder åbent hus med whisky- og ølsmagning, så der er altså rig mulighed for at få sig en god skid på. Og så er der jo gang i den til Ølby Festival. Vi kan lære om affaldssortering, som er skudt endeligt igang i denne uge, der er loppemarked (!), Føtex har gang i noget for børnene, hvor de selv kan scanne vare og sådan, der er kunsthåndværkermarked, noget E-sport, ansigtsmaling, hoppeborg og meget mere! Der er virkelig gang i den, og jeg håber sgu at vi er effektive i SFO’en og måske kan smutte før, for jeg fristes da godt nok til at bruge noget af lørdagen i Ølby, som er en del af Køge, til de af jer, der måske synes det virker lidt mærkeligt, at jeg giver Ølby så meget opmærksomhed 😉

Søndag har jeg en badedate – uden sauna! Tror også der er stemning for en tur i svømmeren med hele familien. Eller kommer lige i tanke om, at Aya skal til spejder, så det når vi nok ikke. Eller de har åbent til 16, så det gør vi måske nok!? Ellers en tur i biffen. Kan se at der går “Den eventyrlige park” om eftermiddagen eller åh, også Dumbo! Alle de muligheder…

Nu kommer Nicolai ned, så alle piger sover nu her kl. 22.15. Så jeg vil egentlig bare gør mig klar til også at hoppe i seng, og se hvad natten bringer med sådan ni piger sovende på Ayas værelse.

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad ønsker en 6-årig dreng sig?