Nye sneakers

Køge Nord station åbner i weekenden

Vi kunne gå tidligt på weekend, som nok en del af jer også har gjort? Ellers håber jeg, at de fleste i det mindste kunne holde fri i går. Jeg holdt weekend i går og lidt i dag, for jeg skal til Wien og arbejde i weekenden. Til gengæld skal jeg så kun arbejde én dag i næste uge, så jeg får næsten en hel uges fri, og det passer perfekt med de varmere grader, solskin og havearbejde vi har i vente.

I dag er der igen gang i Køge. Dronningen var jo på visit med Dannebrog tidligere på ugen, og i dag er det altså Kronprins Frederik der kommer til byEN. For Køge Nord Station skal indvies, og det sker med en masse fest og aktiviteter for store og små, og det er muligt at prøve den nye rute, som går fra Ringsted til København H, og gør stop på Køge Nord Station. Nicolai og børnene skal derhen, jeg kan desværre ikke nå det, da jeg skal mod lufthavnen når det hele sker.

Men jeg kan nå et smut forbi torvet hvor der er stor markedsdag, hvor mange butikker rykker udendørs. Fredag aften ved jeg, at der er vanddisco, og det er lidt vildt at Aya snart kan deltage, for når hun er fyldt 9 år, er det altså muligt. Og jeg er helt hundrede på, at hun hurtigt finder ud af at det er en mulighed og vil spørge om lov, og det er nok også ganske uskyldigt, så det må vi nok forberede os på…

Lørdag morgen tager Nicolai børnene med ned til mine forældre, hvor de spiser morgenmad, og på et tidspunkt efterlader han børnene i mormor og morfars varetægt, så han kan komme til 2 x 30 års fødselsdagsfest, som jeg jo desværre går glip af. Og det bliver uden tvivl en pisse fed fest, så det er altså en skam at gå glip af en god brandert, godt selskab og danseri en hel aften og nat. Særligt fordi der ikke er så mange fester i pipeline i løbet af sommeren!? Men jeg kan forhåbentlig få nogle timer lørdag aften, hvor jeg skal se lidt af Wien, som skulle være så smuk så smuk. Og ellers bare have tid for mig selv på et hotelværelse. Det er jeg altså begyndt at nyde nu, hvilket er glimrende, så tiden væk hjemmefra ikke føles lang.

Søndag er Nicolai nok lidt træt, og bruger nok noget af dagen nede ved mine forældre i Dalby. Eller også render han rundt i arbejdstøjet derhjemme. Det kunne han også godt finde på, supermanden. Måske endda at smutte forbi Gartneri Toftegaard, som han flere gange har sagt, at jeg altså skal opleve, efter han for nogle år tilbage var til et bloggerarrangement i samarbejde med Den Gamle Fabrik, og blev lidt forelsket i stedet. Så jeg håber lige han venter, og ellers må han og ungerne med mig derud snart også, da det nok også er et sted for mig….

Og nu vil jeg få styr på min kuffert!

Hav en skøn weekend!

Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye sneakers