Weekenden hvor vi fik et tag og nydt at vi bor i en større by

Nye sneakers

 Nike Pale Pink React Element 55  adidas Originals Crazy BoostReebok Rivyx ripple / Nike Running Vapormax 19Puma x Sophia Webster/  Adidas Originals Temper Run /  adidas Originals FYW S -97/  Nike black and white React Element 55 trainersadidas Originals Dimension Nike Pink Air Max (dem jeg har købt)/

Nu skulle det være! Der skulle altså et par nye sneakers til, da de ene par hvide jeg har, ikke er så hvide længere, og selvom jeg har skruet ned på indkøb til garderoben så er et par hvide sneaks altså et must til min skosamling. Sådan er det. Og sidste år købte jeg et par Nike sneakers i genneren til 40 kroner, så jeg synes altså selv det er ok nu.

HELT hvide er de dog ikke, da sålen er pink og bouncy, og jeg tror det er perfekt. Men nu venter jeg spændt på en besked om, at jeg kan hente dem i kiosken. For det kan da være at det er noget bæ, og så er det jo så smart, at de kan komme retur 😉

Så for lige at få lidt sneakers og materialisme på bloggen, får I her mine favoritsneakers 😉

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden hvor vi fik et tag og nydt at vi bor i en større by