En vidunderlig pinse

Selvros for maj

Jøsses! Vi er jo snart halvvejs igennem årets første sommermåned, og jeg skylder i hvert fald mig selv (og jer der gider at læse disse indlæg) at kigge tilbage på maj og lige stoppe op og klappe mig selv på skulderen over lidt forskelligt….

som f.eks at vi arrangerede en tøseaften inkl overnatning for pigerne fra Ayas klasse. Alle kom og størstedelen blev og overnattede. Og Aya strålede. Det gik så godt, og vi scorede altså gode point på forældrekontoen for dét arrangement. Og vi har fået rigeligt med ros for det foretagende, men vi fortjener også vores egen ros. Vi tænker at afholde sådan et arrangement hvert år – ikke blot for Ayas skyld men for hele pigegruppen, da det er så godt for dem at være sammen på den måde. Vi oplevede ingen fnidder overhovedet.

Og til noget helt andet… så har jeg bagt virkelig mange boller i maj måned. Ikke kun til tøseovernatning og Alvins fødselsdag, men bare fordi… og det er jo ret så nemt med en køkkenmaskine og en koldhævet dej, og børnene og Nicolai elsker det. Jeg selv holder mig for det meste væk fra glutenherlighederne om morgenen, og det er nok mere dét jeg roser mig selv for, ha!

Ros til os for at prioritere at Alvin skulle have en ny cykel i fødselsdagsgave, for det var vitterligt tiltrængt og noget der skabte stor glæde hos fødselsdagsbarnet. Og derfor kræver det måske ikke ros, men det er da lidt økonomisk fornuftigt at vi gav ham den i gave fremfor f.eks. LEGO og så købte en cykel et par måneder efter.

Og det er jo ikke gået nogens næse forbi at vi knokler herhjemme i øjeblikket, og det har vi bestemt gjort i maj. Vi har slæbt og slæbt og været et hav af gange på gembrugsstationen for at tømme traileren. Credit til os selv for det!

Og nu hvor vi er inde på genbrugsstation, så var maj også måneden, hvor vi her i Køge kom igang med affaldssortering og jeg vil sgu rose os allesammen herhjemme for at have nailet det fra dag et.

Jeg tror det var det!

Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En vidunderlig pinse