Dengang det var weekend og vores hus fik filter på

X-factor casting i Køge i dag – og hvad der ellers sker i weekenden

Lidt too late, men der har været X-factor casting i Køge i dag fra 14-19. Altså, måske ikke fordi jeg har de høje forventninger om at de små tusinde som læser med herinde, ville være interesseret i den slags, men det kunne jo være 😉

I morgen har vi et tætpakket program. 11års fødselsdag om formiddagen. Og Ayas fødselsdag sammen med én af veninderne fra klassen. Festen begynder kl 17, og som Nicolai nailer med venindens far, da jeg skal fejre en veninde på en tagterrasse med udsigt over søerne. Så der skal hæle på og aperol i glasset i morgen!

Der er igen rigeligt at tage sig til i Køge i morgen. Der er nemlig både børnefestival ved Ravnsborghallen, kaffekursus ,cirkus, og jazz!

søndag får vi er skønt besøg, så vores elskede hus og område skal vises frem. Og så skal vi ned i vores store grønne minipark her i grundejerforeningen og fejre Skt Hans og hilse på alle vores naboer. Det glæder jeg mig overraskende meget til!? Sankt Hans kan fejres mange steder her i Køge, blandt andet på Sønder Strand og Køge Marina. Desuden er der en børnevenlig Skt Hans om eftermiddagen i Revlen, som er ved Ølsemagle Strand! Så der er ingen undskyldning for ikke at få sunget Midsommervisen i fællesskab.

Så kom da endelig forbi Køge i weekenden, og hvis ikke, så nyd weekenden alligevel – det har jeg tænkt mig!

Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dengang det var weekend og vores hus fik filter på