Lige nu [09.07.2019]

Rock & Rul i weekenden

Glædelig weekend og glædelig ferie til de af jer der er gået på ferie fra i dag, eller er midt i ferien, eller måske har sidste feriedag i dag. Solen skinner og luner godt her i Køge lige nu, og vi er gået tidligt på weekend herhjemme. Jeg tænker vi skal en tur i marinaen og dyppe os senere, og ellers bare holde klassisk fredag, som også vil indebære udendørs arbejde. Det går altså fremad, og i dag er der kommet vinduer og døre i udestuen, og vi kan virkelig nu forestille os hvor skønt det bliver. Og haven er også ved at være ryddet – vi har fået fjernet de sidste sten, så den skulle gerne blive klar til at blive jævnet ud og få sået nyt græs det kommende stykke tid.

I aften og i morgen aften er der Rock & Roll koncert på Stacy’s Diner, som ligger i marinaen. Det er vitterligt et velbesøgt sted, og de kører også stilen fuldt ud. Så kan anbefale at tage derned og få en burger og fritter samt en milkshake! Vi selv overrasker børnene med en tur i Cirkus Summarum i morgen, hvor vi mødes med min bror, svigerinde, niece og nevø. Tænker det bliver et hit 😉

Søndag har vi ingen planer, og sådan skal det vedblive. Vi er dér, hvor børnene hver dag spørger; “hvad skal vi i morgen?”, fordi de har været vant til det seneste stykke tid, at der er sket noget hver dag – i hvert fald alle dagene i weekenden. Og vi har alle godt af lige at kede os lidt, og bare være os fire. Altså og det er vi aldrig længere, da børnene har legekammerater her på vejen, og løber frem og tilbage, og det er også helt perfekt og helt ok. Men det dér med at vi enten får eller skal være gæster, eller skal opleve noget – det skal ikke blive til en vane hver dag i weekenden. For vores familie bliver det i hvert fald for meget, og vi oplever at dels bliver vi selv lidt trætte og pressede, og vores børn bliver ret utilfredse med at de nu selv skal finde på noget at lave, og kan blive meget forvente om, hvad der skal ske, og det synes vi er ærgerligt. Én dag i weekenden uden planer, er det vi stiler efter. Og det er sjældent det kan lade sig gøre i forår- og sommermånederne med tre familierr, og med alle de dejlige mennesker vi også gerne vil se, men i denne weekend lykkes det altså! Børnene vil uden tvivl på søndag bruge en time eller to på at surmule og mokke over at de keeeeeder sig og foreslå alle ting vi kan lave som er sådan noget med at tage i Leos legeland, Bonbonland, svømmehallen, Tivoli und so weiter, men efter et utal af “nej” fra vores side (for det siger vi altså herhjemme), så finder de på de bedste lege de kan fordybe sig i, og det tror vi på, er gavnligt for dem, selvom oplevelser og selskab med andre, bestemt også er godt og vigtigt. Og hvis vejret er til det på søndag, tager vi da nok også på stranden, og det er altid et hit. Men inden da, må de altså godt have kedet sig lidt.

Det er ikke fordi jeg vil tippe så meget om Køge i weekenden. Her er altså rigeligt at tage sig til. Bare tag til torvet og gå rundt, nyd en kop kaffe i Kaffekælderen, hvor du sidder lige ud til åen. Søndag kan du tage forbi Søndre Havn, hvor der er en masse projekter igang, og jeg synes selv dette lyder spændende. Vi har nu et par stykker huse til salg på vores vej (der ligger på samme side som os, dvs ud til Ringvejen). Der er dette og dette. Der er planer om et støjhegn, og fordi vi jo har meget plads foran huset, synes vi ikke at trafikstøjen i baghaven er et problem for os – men det er jeg klar over  at det kan være for andre. Og personligt håber vi også, at alle vores naboer siger go for et støjhegn, for det er alfa og omega før projektet kan sættes igang. Men umiddelbart ser det positivt ud, og projektet skrider så småt frem, og det vil uden tvivl hjælpe betydeligt på støjen i baghaven. Men vi har som sagt masser af plads uden støj, og nu er støj og larm også tryghed for især mig, så vi havde ikke svært ved at træffe beslutningen om denne lækre villa med en god beliggenhed til centrum og åsen og en million billigere end husene her i området, som ikke ligger ud til Ringvejen 😉

Nu vil jeg lukke computeren ned, og bare ønske jer en skøn weekend!

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu [09.07.2019]