Kun en weekendblog?

Vores sommerferie i år

Det slår mig, at jeg ikke har fået berettet om planerne for vores sommerferie i år. Vi har været lidt længere om at få  helt styr på sommerferien i år primært af dén grund, at vi har gang i et renoveringsprojekt herhjemme, som koster tid og kroner. Men vi synes selv at vi har fået stablet en rigtig god sommerferie på benene, og vi glæder os til at holde ferie om 2,5 uge. Jo jeg tæller ned nu. Vi holder ferie i uge 30, 31 og 32. Børnene holder fri fra SFO hele sommerferieperioden, og ved ikke hvor gennemtænkt det lige har været, men i denne uge har de været på sommercamp med gymnastik, og så er planen at vi på skift kan arbejde hjemme og også have dem med på arbejde + at få nogle legeaftaler i hus, og evt. en dag hos olderne. Så det hele skal nok gå, men det optimale havde nok været, at de lige havde en uge i SFO’en imens Nicolai og jeg arbejder.

Tilbage til den kommende sommerferie;

Sommerhus hos venner – vi har et vennepar, som har sommerhus omkring Vig, og dem skal vi op og besøge i fire dage i den første uge af vores ferie. Hvis vejret er til det, skal vi i Sommerland Sjælland, og ellers bare komme ned i gear, spille kort, spise og drikke godt, og bare nyde godt selskab med venner og børn. Evt. hjælpe til med de projekter de har i sommerhuset. I de dage er vores hus udlejet igennem Airbnb til en udenlandsk familie. På den måde kommer der ferielommepenge på kontoen, og vi har ikke et tomt hus stående.

Derefter har vi et par dage herhjemme, hvor der ikke er lagt faste planer. Men nok lidt praktisk i og udenfor huset og ellers se hvad vejret og humøret er til. Strand, forlystelser, københavnertur, skovtur, klatretur? – der er mange muligheder.

Lørdag i uge 30 sætter vi kursen mod Paris. Vi påtænker en overnatning på vej derned, men har faktisk ikke planlagt det endnu. Mandag og tirsdag skal vi så være i Disneyland, som børnene ikke ved, men blot tror at de skal til Paris (hvilket de også er meget tilfredse med!).  Så vi glæder os enormt meget til at overraske dem med det. Jeg selv har aldrig været i Disneyland, så jeg har godt nok svært ved at holde det hemmeligt herhjemme i øjeblikket, for jeg glæder mig så meget! Vi har lejet en lejlighed igennem Airbnb i nærheden af Disneyland og har den fra søndag- onsdag morgen. Onsdag skal vi se Paris, og jeg vil gerne have en eller to overnatninger i centrum af Paris, men Nicolai væver lidt omkring det, så det er endnu ikke fastlagt, og det kan også være vi hellere gør stop i Amsterdam eller en anden by retur fra Paris. Det må tiden vise. Vi skal blot være hjemme til lørdag, hvor vi skal fejre min nevø, og hvor vores hus ikke længere er udlejet igennem Airbnb. Igen bliver det udlejet ud imens vi er i Paris, så det betyder igen ferielommepenge og aktivitet i huset, som vi foretrækker imens vi ikke selv er tilstede.

Så har vi igen nogle dage hjemme og onsdag tager vi så afted til Skanderborg, hvor vi har lejet en hyggelig lejlighed på en små 10 kilometer fra Smukfest. Her skal vi overnatte og spise morgenmad, og ellers kommer vi til at tilbringe det meste af tiden på Smukfest – det glæder vi os alle meget til! Det bliver så spændende at have børnene med på festival. Og ja, så har vi jo lige søndag hjemme, og så var det den sommerferie. imens vi er på festival har vi igen lejet vores hjem ud igennem Airbnb. Så vi tror faktisk, at de penge vi “tjener” igennem Airbnb kan gøre det for ferielommepengene, selvom vi har sparet sommerferielommepenge op. Det synes vi er smart.

Jeg er spændt på hvordan det her sommerferiemiks kommer til at fungere, og om det er noget vi kunne finde på at gøre igen.

-Sebrina

 

5 kommentarer

 • Stine

  Spændende læsning som altid.
  Hvordan kan i få lejet et alm hus ud så meget, er det ikke usædvanligt?
  Vh tine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De Normale.

   Hej Tine

   Nej vi har altid fået lejet vores hjem ud de sidste 3-4 år vi har holdt sommerferie, og det har gerne været til flere familier, selvom vi da foretrækker at få lejet en hel periode ud til samme familie, så vi ikke skal arrangere rengøring og aflevering af nøgler mm. Men nu hvor vi har planlagt vores ferie sådan, kan vi selv ovelevere nøgler og rengøre imellem besøgene, så det er faktisk ikke et problem. Køge er åbenbart et attraktivt sted at holde ferie for udenlandske turister, så vi har bare sat vores hus ledigt nogle datoer, og så er det blevet booket.

   Kh Sebrina

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Altså i mine ører lyder det som en helt og aldeles genial sommerferie. Kan da kun blive et hit for store og små.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  I får travlt i Disneyland 😬 Der er så meget at se og køerne er lange. Husk at tage en masse snacks med ind, så I ikke bliver ruineret.
  Disneyland er bare magisk, så prøv at holde ud til til det store show om aften.
  Et lille tip er Download app Lineberty. Søg på Disneyland og du kan der “booke” et møde med enten toystory familien eller Mickey, Anders eller Pluto. Du skal booke samme dag som du kommer. Mener det starter kl 8. Så vær hurtig. 🙌 Mødet er i universal parken ved siden af. 😬 Så slipper du for de lange køer.
  Jeg deler gerne tips hvis du vil vide lidt mere.
  Knus fru.lundkvist 😘😘😘

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kun en weekendblog?