Ferie #1

Ferie #2

Så sidder jeg igen i bilen. Med kurs mod sidste kapitel af denne sommerferie. Og er godt nok spændt. Debut for vores børn på Smukfest! Vi skal bo på en gård der dyrker permakultur (tror jeg det hedder!?), så der skulle blive mulighed for at koble fra inden vi rammer festivalpladsen de næste dage. Det bliver godt!

Men skruer lige tiden tilbage til vores ferie i Paris, som var helt fantastisk.

Vi lagde ud med to dage i Disneyland. Og det var alt værd. Kæmpe hit og stor anbefaling herfra. Trods mange mennesker og ventetider ved forlystelser, så var det en magisk oplevelse for alle.

Egentlig er der ikke så mange ord at knytte til den oplevelse – det er ikke sidste gang vi har været i Disneyland.

Efter to dage i Disneyland havde vi booket et hotel i udkanten af Paris for et par dage. Der var en pool, som var vigtigt for børnene at teste af, og det fik de lov til, og ellers tilbragte vi timerne i Paris, og nåede mange seværdigheder på de to dage.

 

Sorry for billedspam, men Paris tager sig godt ud på billeder. Vi fik også hvilet benene på gode spisesteder, og børnene smagt på andet end pizza. I det hele taget var de igen openminded og villige til at gå flere kilometer de dage. Og Eiffeltårnet nuppede de også på egne ben. De er blevet store er de, og vi har fået mod til flere storbyferier med dem.

Når det er sagt, så har den lille uge i Paris også været intens. Der har været sat vækkeure, mange mennesker og sparsomt med de kedelige (læs: rolige) stunder, som altså også hører sig til på en ferie.

Så de fire dage hjemme i Køge med leg og ingen vækkeure har været skønt. Nu er vi ladt op til at skråle og møde glade og fulde mennesker de næste dage.

Vi skrives ved når hverdagen er igang igen!

Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie #1