Weekenden

Lige nu [15.10.2019]

  • er jeg i Gdansk (et par timer endnu), og den by har positivt overrasket mig. Så meget charme (og god mad!)
  • har jeg fået min debut på segway…. og det var skide sjovt!
  • var det min sidste udenlandsrejse med arbejdet inden jeg går på barsel. I hvert fald planlagt, og det er allermest skønt, fordi jeg allerhelst vil have min familie med mig når jeg rejser (og fordi jeg i den grad står i minus til at være klimavenlig efter de mange flyvninger), men også en smule vemodigt, da jeg har fundet en side af mig selv, som jeg ikke troede at jeg havde. Jeg kan faktisk godt nyde at opleve alene.
  • tør jeg næsten ikke at skrive det, men jeg har nu haft fem dage uden kvalme. På torsdag fortæller en app mig, at jeg er halvvejs igennem graviditeten, så jeg nyder satme endeligt at være kvalmefri. Da i hvert fald for en stund. Vi skal tilbage til før sommeren, hvor kvalme ikke var en trofast følger, og jeg regner ikke med at komme til at savne den.
  • skal jeg finde min indre rengøringstornado frem, når jeg er retur i Køge, da der kommer Airbnbgæster imens vi er på Bornholm her i ferien, og vi i morgen skal sejle fra Ystad kl. 8.30. Så alt skal klares i aften. Også voks af behårede ben og armhuler, da der er planer om at jeg skal være i bikini på Bornholm, og jeg selv foretrækker det uden 1,5 cm hårvækst. Jeg havde taget min gamle epilator med til Gdansk, for det er på hotelophold, at jeg får klaret den slags “welness”, men den stod af i går aftes, efter jeg nåede det ene ben. Krise.
  • har jeg fået så mange komplimenter når jeg har haft denne kjole på, at jeg desperat må på jagt efter den i de resterende farver, som desværre er udsolgt i min størrelse online. Den er så blød, varm, og venlig over for den voksende mave, at den kommer på igen så snart den er vasket. hele graviditeten igennem. Og når baby er født, så ved jeg at jeg ikke kan holde ud at have den, eller noget der minder om den, på igen.
  • måske jeg kan finde den i en H&M her i Gdansk, og jeg har lige to timer inden jeg skal i lufthavnen – så hej hej!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden