Lige nu [15.10.2019]

Weekenden og den kommende


Det er jo kun lige blevet weekend for nogen, men her har den været forlænget, da vi drog til Bornholm tidligt onsdag, og først sejler hjem igen søndag ved middagstid. Og her er bare så skønt, og er der noget jeg og min krop kan, så er det at gå i feriemode ganske hurtigt. Jeg har endnu ikke behøvet en uge til at komme ned i gear, hvis jeg først er hjemmefra. Så har allerede sovet et par lure, og været meget mere loose, krammet og kysset mine børn og mand mere end vanligt, så ja, ferie (på Bornholm) er skønt.

For lige at gøre som vanligt, så spoler jeg lige tiden tilbage til sidste weekend.

Fredag droppede vi ideen om Kulturnatten primært pga. regnen, men ærligt, så var vi også godt møre, så det blev en traditionel fredag lige efter bogen. Lørdag sov vi længe, og fik ordnet lidt rengøring, og så kom min nevø og niece til Køge, for at blive til overnatning og en tur i Eventyrteatret søndag.

Min niece bestilte burgers som lørdagsmenu, og den idé var alle med på. Til aften var alle optagede af den store bagedyst, og vi var fornuftige med sengetiden med fire børn i huset. Det gik dog over al forvetning og alle fik deres nødvendige søvn – jeg tog den dog oppe på Alvins værelse, sammen med Alvin og Vester på tre år, da jeg hørte hver en lyd som Vester gav. Jeg er nok ved at indstille mig på at høre alt om natten igen….

Søndag tog hele flokken så ind til Tivoli for at opleve Eventyrteatret, som vi også gjorde sidste år. Og vi havde forberedt børnene på, at vi skulle se Halloween udstillingerne, men ej prøve forlystelserne. Det er de blevet gamle nok til at godtage og forstå – mest af alt fordi de ved vi skal derind til jul 😉 Men teatret i sig selv er også en stor oplevelse, og jeg synes Skovens Dronning, som er forestillingen i år, virkelig er god, og børnene har taget den til sig, og vi har her på Bornholm fået lyttet til albummet en del gange (findes på Spotify). Så ja, bare en anbefaling herfra!

Jeg tog direkte fra Tivoli hen til Rådhuspladsen og fik afprøvet Cityringen på vej ud til lufthavnen. Det spiller sgu! Jeg måtte til Gdansk til kick-off møde (som det hedder!?), og blev positivt overrasket over den smukke gamle by med ret meget historie. Og ikke mindst fik vi særdeles god mad der. Jeg havde nok ikke de høje forventninger til Polen, og vejret var også særdeles godt, så det hele spillede altså i de to-tre dage vi var der. Og hotellet var ren luksus, og jeg måtte lige lure hvad prisen for et overnatning er, og det er altså minimum halv pris sammenlignet med et hotel i den standard i DK!

Nu byder svigerfar snart på kalvemørbrad og flødekartofler i nabohytten med udsigt ud over Østersøen og Gudhjem, så jeg lukker ned for nu, og vender måske retur igen med billeder her fra skønne Bornholm, hvor jeg altså drømmer om et sommerresidens en dag.

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu [15.10.2019]