Decemberdagbog #7 (weekenden)

Decemberdagbog #8

og så var det at der lige gik fem dage af december. I de fem dage

  • har Nicolai været i Riga, og jeg har været græsenke i nogle dage.
  • har jeg glemt at tirsdag var gymstastikdag i skolen for Alvin, men det virkede ikke til at være et problem for Alvin, at han skulle have gymnastik kun iført underbukser og t-shirt. De må ikke have bukser på (han havde joggingsbukser på). Havde det været Aya det var sket for, ville det blive husket for altid. Det var mig selv der kom i tanke om det, og sagde til Alvin “jeg glemte helt at det var gymnastikdag i dag – det er jeg ked af!”. Alvin: “…? det gør da ikke noget, jeg havde bare underbukser på?!”.
  • er jeg blevet influenzavaccineret og ikke blevet dårlig efterfølgende
  • har vi (ja både jeg og Nicolai) været til jordemoder, hvor det blev skønnet at baby ligger med rumpen nedad. Det måtte jeg lige tjekke op på lige så snart jeg var på arbejdet og stod foran en ultralydsmaskine, da hun i lang tid har ligget med rumpen oppe mod mine ribben, og jeg ikke har følt at hun har lavet kolbøtter eller lign. Det samme skete ved Aya, hvor vi blev sat til vendingsforsøg, og det første der blev sat på min mave, var en ultralydsprobe, som kunne afkræfte det. Pigebørnene jeg bærer, har åbenbart en numse der føles som et hoved – eller omvendt…?
  •  er jeg indtrådt i 3. og sidste trimester!
  • har jeg tjekket at jeg kan passe en sølvkjole jeg har hængende, og den skal på lige om lidt, hvor jeg skal til julefrokost. Så lukker for nu!

God weekend 🙂

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Decemberdagbog #7 (weekenden)