Det er tid til at få bygget den rede

weekenden hvor jeg boede i sofaen


Jeg havde ingen planer for weekenden. Jeg var spændt på, hvordan mit humør ville være, nu hvor familien var taget afsted på skiferie. Og det var egentlig helt fint. Jeg var nemlig meget afslappet i weekenden. Lørdag var min eneste bedrift at gå en tur op til bageren for at erhverve mig sæsonens første fastelavnsbolle, og således fik jeg også luftet Nellie. Turen tog nok dobbelt så lang tid, som den ellers ville gøre, for kroppen var tung og øm. Jeg kan godt mærke, at jeg er blevet større, men også at jeg ikke har kunnet træne, for det har gjort godt for min krop under hele graviditeten. Kroppen er ligesom lidt mere “låst” nu. Men med en forliggende moderkage, er den form for motion ikke at foretrække. Og lige indtil jeg er 37+0, har jeg tænkt mig at følge diverse råd, så skulle jeg gå for tidligt i fødsel eller bløde, så slår jeg ikke mig selv i hovedet for det. Og så tilbragte jeg nærmest resten af lørdagen i sofaen. Sov lidt lurer, så TV, vendte og drejede mig, ryddede en smule op, lagde mig igen, spiste snacks og også aftensmad i sofaen.

Jeg fik associationer til min farmors sidste tid, hvor hun boede i sin sofa og havde alt hun skulle bruge inden for rækkevidde på sit sofabord. Det var mig i lørdags. Og næsten også søndag.


Dog fik jeg støvsuget om søndagen, handlet ind og fandt noget
graviditets yoga på youtube, som gjorde godt! Ej det løsnede op, og gav også lidt sved på panden.

Det var så rart, og helt klart noget jeg skal dyrke noget mere her den sidste tid. Jeg sluttede endda aftenen med en omgang gua sha massage. En form for wellnessweekend næsten. jeg var positivt overrasket over mig selv for netop at kunne falde i søvn uden at være bange, og gik med godt mod ind i denne uge.

I dag er det onsdag, og det betyder at over halvdelen af den tid jeg skal undvære familien er overstået, og også at jeg nu er gået på barsel. I morgen har jeg altså første barselsdag og det synes jeg er vildt!

-Sebrina 

2 kommentarer

 • VenterPaaVinBlog

  Dejligt du får nydt alenestunderne – jeg har stadig min første 2020-fastelavnsbolle til gode.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De Normale.

   Kan du så komme afsted efter en bolle! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er tid til at få bygget den rede