weekenden hvor jeg boede i sofaen

Det blev til 1,5 dags barsel


Fredag d. 31.01.2020 kl 15 begyndte jeg at bløde kraftigt derhjemme. Havde ingen varsler. Ingen plukveer, murren eller blødning.  Løb til naboen og bad dem ringe 112, og kl 16.14 var hun her. Allie Bjørk Elken, 5 uger for tidligt. 3050 gram, 50cm.

Hun er nu en uge gammel og i skrivende stund ligger hun på mit bryst og sover, og verden er nu lyserød. Der er udsigter til snart at komme hjem og det kan nu kun gå for langsomt, selvom vi har og får den bedste behandling på neonatalafsnittet på Roskilde sygehus.

For en uge siden kastede jeg mig ud i en podcast med titlen “hvad fanden laver man på barsel”, og der er nu to episoder ude. Seneste er udkommet i dag, hvor jeg fortæller om fødslen.
Find den på Podimo eller podcast app’en.

Sebrina

2 kommentarer

  • Maria

    Det er så vildt. Har lyttet til din podcast og det var meget rørende. Fineste navn hun har fået❤️ Har Aya og Alvin også mellemnavne?
    Håber for jer I snart kommer hjem!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikken en flot størrelse 5 uger før tid. Stort tillykke.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

weekenden hvor jeg boede i sofaen