En anden slags vinterferie

Jeg fylder år om lidt

eden outcast vægpynt i messingeden outcast spejl  mumi krus (Ninni, Tooticky, Forfaderen, Mumimor, Mårren, Mymlens Mor, Sniff, Politimesteren, Venskab, Kærlighed,  Snedyne, Snokfrøken)/ 

Spejlæske fra NordalGlobus i grøn og messing / Spillet “Det dårlige selskab – ekstra upassende”/

Eva Solo Coupé champagneglas 199,-/  eden outcast twirl vaseH&M ankelstøvler /

På onsdag er det min fødselsdag. Og fordi jeg lige er blevet mor for tredje gang, og egentlig også havde forestillet mig, at min fødselsdag ville komme lidt i baggrunden af Allies fødselsdag, har jeg ikke gjort mig de vilde tanker om min dag. Jeg havde termin d. 5. marts med Allie, og havde ikke lige regnet med at vores fødselsdage slet ikke kommer til at være tæt på hinanden. Hun kom ikke i marts, ej heller i februar men i januar! Gad vide hvornår jeg ligesom helt har forstået at det blev sådan!?

Jeg gør ikke noget større ud af min fødseldag i år. Hverken for familie eller venner. Sidste år inviterede jeg familien ud at bowle, og næste år tror jeg også at jeg skal fejres lidt mere, end hvad jeg har valgt i år. Tænker cocktails og ømme dansefødder – altså i den dur 😉 Det må være tiltrængt til den tid! Jeg skal stadig have min livret på onsdag (stegt flæsk med persillesovs), og regner da også med fødselsdagssang og morgenbord sammen med mine yndlings. Min mor har inviteret med ud at shoppe torsdag, så de 34 år bliver ikke helt ubemærket. Og jeg har da som altid også ønsker. Og nogle af dem er ovenstående.  Og ja, jeg samler på Mumikrus. Det er ligesom blevet en “ting”. Udover ovenstående ønsker jeg mig en rengøringsdame, robotstøvsuger, en amme sportsbh (fordi jeg snart kan komme igang med min træning, yay!) og andet som ikke gør sig pænt til et blogindlæg.

Så det var da bare dét jeg ville vise jer denne søndag aften!

Nu vil jeg forkæle mig selv med at smage denne bandit 😀

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En anden slags vinterferie