Coronadagbog #3

Lige nu [21.04.2020]

 • måtte jeg lige tjekke datoen nede i hjøret på min computer. Dagene flyder ud pt. Også selvom dronningen havde fødselsdag i går. Det var i går ik?
 • må jeg hellere få noteret i min kalender i dag. Første menstruationsdag.
 • har jeg altså allerede fået min menstruation. Øv! Det er ikke engang tre måneder siden at Allie kom til verden, jeg ammer hende fuldt, og min cyklus er tilbage. Det synes jeg er ret nedtur. Fordi vi skal ikke lave flere børn først og fremmest, og jeg har denne gang ikke tænkt mig at få en hormonspiral før jeg er færdig med at amme. Men uden brug af hormoner har jeg kraftige og hyppige menstruationer, og det jubler jeg ikke over.
 • har jeg derfor også bestilt min første menstruationskop! Dét er jeg tilgengæld ret spændt på..
 • har Allie været til sit 2. kiropraktorbesøg i dag, og som sidst, tager hun en meget laaaaang lur efterfølgende. Den dame gør simpelthen underværker!
 • har jeg fået mig en slem forkølelse, og jeg er glad for at vi har Inotyol på lager. Den er ikke kun genial til røde babynumser, men også helt eminent til røde næser
 • er jeg derfor helt isoleret igen. Altså det var jeg jo også før, men der handlede jeg da ind engang imellem. Min indre barselskvinde kan ikke vente med at komme ud og trille med barnevognen. Altså hvis babyen gad at ligge i barnevognen. Godt jeg har denne smukke sag
 • ligger hun altså i barnevognen. Jeg tog voksien ud, og det har virket. Eller også er det nok kiropraktoren der har gjort underværker. I think so.
 • skal jeg i eftermiddag plante mine radiser ud, som vi har dyrket sammen med andet grønt i drivhuset aka. vores udestue. Jeg har nemlig gang i en køkenhave
 • tænker vi på at få fat i en havekonsulent. Vi har et vennepar der har haft god gavn af en havekonsulent fra Thyme, og vi har jo Thyme her i Køge, så det kunne være oplagt at prøve af. Har nogen af jer herinde erfaring med sådan en?
 • har vi blot én Sun Lolly tilbage i fryseren, så den vil jeg skynde mig at snuppe inden andre opdager den. Og så få købt nogle nye kasser hjem. Det er et must i denne tid, right?

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Coronadagbog #3