Vi er en familie på fire. Ellers seks, da de firbenede herhjemme også tæller. Vi bor i i stor ældre villa i Køge, som vi er igang med at sætte vores eget præg på.

Den ældste herre i huset er Nicolai som er + 30.  Han er leder i en større IT virksomhed

Den yngste herre er Alvin på fem år. Han er en glad, stædig og kærlig dreng med masser af krudt og stor kærlighed til LEGO Ninjago. Pt. går han i børnehave, men snart er det tid til skolelivet.

Den ældste dame i huset er så Sebrina, også de + 30. Egentlig alderspræsident herhjemme. Hun har i mange år arbejdet som sygeplejerske og sonograf, og kender alt til skæve arbejdstider og ringe arbejdsvilkår. Det har hun sagt farvel og tak for, i hvert fald for nu, og arbejder som applikations specialist i et dansk ultralydsfirma og stortrives med flekstid, firmabil og bonusordninger.

Det næstældste hunkøn (og det tør jeg godt skrive, for det anser hun sig selv om lige nu) er Aya. Hun er en sej pige på 8 år, som formåede at skifte skole til 2. klasse, da vi rykkede teltpælene op i Solrød og rykkede lidt mere sydpå her til Køge). Det bedste der er sket for hende faktisk! Hun er god til at gå i skole, og glad for at gå til gymnastik og spejder, og har mange veninder som skal plejes.

Herefter har vi Nellie. En australsk hyrdehund på nu fire år. Hun passer på os allesammen herhjemme og sørger for at vi får daglige gåture.

Familien fik endnu et firbenet medlem i december, da vi adopterede kaninen Ella. Som skider i vores stue men ellers lystrer og er noget så blød, og hverken bider eller kradser.

På bloggen fylder ovenstående mest, og ellers har hvert stadie i livet fået nye og gamle interesser, behov, ønsker og oplevelser – det deler vi med vores læsere.

Velkommen i vores verden – gå endelig på opdagelse og spørg endelig, hvis der skulle være noget.

– Nicolai & Sebrina