adidas låååve

trim dit skæg

 photo skaeligg_zpszebsjn1l.jpgJeg var så heldig for godt en måned tid siden at få muligheden for at komme ind til en ægte barbershop ude på Amager. Det var inden vi skulle ind til premieren på Cirkus Arena, så det passede perfekt. Så jeg var allerede begyndt to måneder forinden at lade skægget gro, som man kan se på det venstre billede ovenfor.

Barbeshoppen hedder Kunstleben og ligger på Amagerbrogade. En lille butik med to barberstole. Men super fed stemning da vi kom ind. Først skulle en fyr dog have sit skæg afsluttet, og så får man liidt mindreværdskompleks når manden har skæg ned til brystet og jeg kun har maks 1 centimeter penge. Men barberen Mike forsikrede mig om, at vi nok skulle få gjort noget fedt ved mit skæg også. Jeg fik muligheden for at vælge lidt at drikke som ved en hveranden barber – dog var udvalget her imellem øl, rom eller whisky. Ahh og uden børn, så fik Sebrina lov til at køre 😉 Et glas rom i hånden og en ældre rustik indretning gav en fed og afslappet stemning.

Jeg fik den helt store tur med studsning af håret, så det fik noget mere “fade” i siderne (selvom jeg næsten lige var blevet klippet), tilretning og skarpe kanter på skægget, varmt omslag med eucalyptusduft og til sidst lækker creme til ansigt og skæg fra L’oreal Men Expert. Det kunne jeg godt gøre igen – tror ikke skægtrimmeren kan klare det på samme måde desværre….

Anbefaling herfra til Kunstleben Barbershop på Amagerbrogade!

– Nicolai

1 kommentar

  • Min kæreste snakker faktisk altid om, at han synes det kunne være skægt at få det studset ved en barbershop en dag – vi skal faktisk i Cirkus Arena lørdag, kunne være han skulle gøre dig kunsten efter og gøre sig fin til forstillingen 😉

    – Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

adidas låååve