lidt nyt

søndagen

I går havde Aya feber så der blev hygget og puttet. Mormor og morfar kom også forbi, men morfar var også sløj, så han fik puttet lidt med Aya, men måtte også smutte tidligt hjem. Jeg fik bagt nogle cookies (opskrift følger), og til aftensmad kastede vi os ud i hjemmelavede nuggets med parmesanfritter. Det blev ret godt, og meget passende eftersom vi havde gæster lørdag, og der kom lidt vin indenbords. Så det var lidt ‘tømmermændsagtigt mad’. 


Vi fik også taget et par billeder af os selv, som ikke blev så gode, men Nicolais bluse er også fra wood wood/Mads Nørgaard lagersalget, og denne er så fra Mads Nørgaard. 


Min skjorte er endnu et gennerfund til 20 kr. Yes. Og det er halskæden iøvrigt også. Den kostede så det halve. Yes yes.  

2 kommentarer

  • Anonymous

    Du skriver ofte om dine fine genbrugsfund.
    Kan du ikke give mig en anbefaling på nogle gode genbrugser?
    Jeg er for nyligt flyttet til Kbh. og er endnu ikke kommet om ved nogle gode (og rent faktisk billige!).
    Mvh. Kathrine

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Kathrine!
    Du har fuldkommen ret. De fleste (billige) fund finder jeg i mindre byer langt fra København. Men der ligger nogle okay billige i Valby og her i Hvidovre hvor vi bor nu. Ellers kan jeg kun anbefale at bruge en hel dag på at køre rundt på sjælland (hvis du har en bil til rådighed, som ikke bruger for meget benzin) til de små byer, hvor der ikke sorteres i tøjet og priserne er i bund. Det gør jeg gerne et par gange om året med en veninde 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lidt nyt